- Makaleler
- 12
Daha fazla
Biraz garip geldi açıkçası, öyle çok bir overclock yok sistemde ama yine de az önce 3DMark time spy testinde aynı GPU ve CPU'yu barındıran sistemler arasındaki rekoru kırdım. Garip gelen bir başka olay ise Ryzen 5 1600 AF işlemcinin anlık olarak 4.8GHz frekansa fırlamış olması. Sıcaklıklardan da gayet memnunum, fanlar aşırı sessiz çalıştılar.
İşlemcim performans olarak şu işlemcileri geride bıraktı (i7-6850K'dan 2 puan geride).
Ekran kartım şu ekran kartlarını geride bıraktı (5121 puan, R9 Fury X ve titan X ile arasında küçük bir fark kaldı);
Güncelleme:
Aynı gece içerisinde kendi rekorumu da kırmış bulunmaktayım. İşlemci skorum düşmesine rağmen GPU skoru yükseldiği için 50 puan daha artmış oldu genel puan. Sistem şu an i7 9750H ve RTX 2060'lı bir laptoptan %10'un altında daha az performans veriyor.
Link.
İşlemcim performans olarak şu işlemcileri geride bıraktı (i7-6850K'dan 2 puan geride).
Ekran kartım şu ekran kartlarını geride bıraktı (5121 puan, R9 Fury X ve titan X ile arasında küçük bir fark kaldı);
Güncelleme:
Aynı gece içerisinde kendi rekorumu da kırmış bulunmaktayım. İşlemci skorum düşmesine rağmen GPU skoru yükseldiği için 50 puan daha artmış oldu genel puan. Sistem şu an i7 9750H ve RTX 2060'lı bir laptoptan %10'un altında daha az performans veriyor.
Link.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: