Steam'de gezinirken benchmark programı gördüm, ismi 3DMark. Yorumlardan anladığım kadarıyla yeni bir sürücü yüklediğimizde, Windows'u güncellediğimizde veya işletim sistemi üzerinde değişiklik yaptığımızda performansa nasıl etki ettiğini gözlemleyebiliyormuşuz, sanırsam sistemi test ediyor ve ortaya bir puan koyuyor. Bir değişiklik olduysa puanda oynamalar oluyor, stress testi de yapabiliyormuş galiba. Steam linkini bırakayım, ancak program 50 TL. İndirim geliyor mu bilmem, fakat ben bir benchmark programına 50 TL vermem. Yorumlara bakacak olursak fiyatını hakediyor, en azından kullananların görüşü böyle. Düşünceniz nedir?
3DMark is for gamers, overclockers and system builders who want to get more out of their hardware. With its wide range of benchmark tests, 3DMark has everything you need to test your PC's performance.
store.steampowered.com
Aranızda bilen var mı bu programı? Kullanan varsa ve deneyimlerini aktarırsa güzel olur, belki bazıları programı satın alır.
Hocam bu programi biliyorum. Cok iyi bir program hatta sosyalde bu testin sonuclarini paylasin diye konu acilmisti. Bazi detayli incelemelerde de bulunuyor. Bende ariyordum buldum sizin sayenizde. Bende alacagim bence fiyatine deger .