3DMark nasıl bir programdır?

Makaleler
4
Steam'de gezinirken benchmark programı gördüm, ismi 3DMark. Yorumlardan anladığım kadarıyla yeni bir sürücü yüklediğimizde, Windows'u güncellediğimizde veya işletim sistemi üzerinde değişiklik yaptığımızda performansa nasıl etki ettiğini gözlemleyebiliyormuşuz, sanırsam sistemi test ediyor ve ortaya bir puan koyuyor. Bir değişiklik olduysa puanda oynamalar oluyor, stress testi de yapabiliyormuş galiba. Steam linkini bırakayım, ancak program 50 TL. İndirim geliyor mu bilmem, fakat ben bir benchmark programına 50 TL vermem. Yorumlara bakacak olursak fiyatını hakediyor, en azından kullananların görüşü böyle. Düşünceniz nedir?

Aranızda bilen var mı bu programı? Kullanan varsa ve deneyimlerini aktarırsa güzel olur, belki bazıları programı satın alır.

Son düzenleme:
Hocam bu programi biliyorum. Cok iyi bir program hatta sosyalde bu testin sonuclarini paylasin diye konu acilmisti. Bazi detayli incelemelerde de bulunuyor. Bende ariyordum buldum sizin sayenizde. Bende alacagim bence fiyatine deger .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…