Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 2 Ekim 2023 #21 Trend37 dedi: Hangi okul biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Oda benimle aynı okulda.
T Trend37 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #22 Ezio21 dedi: Geçen seneki bazı 3D'ler bana küfür ettirmişti. Eğer onlarsa idare eder şimdilik. Genişletmek için tıkla... Reis geçen konuda da yazmışsın sen.
Ezio21 dedi: Geçen seneki bazı 3D'ler bana küfür ettirmişti. Eğer onlarsa idare eder şimdilik. Genişletmek için tıkla... Reis geçen konuda da yazmışsın sen.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 2 Ekim 2023 #23 Trend37 dedi: Reis geçen konuda da yazmışsın sen. Genişletmek için tıkla... Neyi hocam tam anlamadım.
Trend37 dedi: Reis geçen konuda da yazmışsın sen. Genişletmek için tıkla... Neyi hocam tam anlamadım.
T Trend37 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #24 Ezio21 dedi: Neyi hocam tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ben eylül başında da bir konu açmıştım. Hatırlıyorsan YKS ilk 2K diye.
Ezio21 dedi: Neyi hocam tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ben eylül başında da bir konu açmıştım. Hatırlıyorsan YKS ilk 2K diye.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 3 Ekim 2023 #25 Trend37 dedi: Ben eylül başında da bir konu açmıştım. Hatırlıyorsan YKS ilk 2K diye. Genişletmek için tıkla... Orda da 3d ye küfür etmişimdir kesin
Trend37 dedi: Ben eylül başında da bir konu açmıştım. Hatırlıyorsan YKS ilk 2K diye. Genişletmek için tıkla... Orda da 3d ye küfür etmişimdir kesin
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 3 Ekim 2023 #26 RSK06 dedi: İdare eder, düşük diyenler neyin kafasında? Daha ekim ayındayız gayet iyi yapmışsın senin rahat olup aşırı stres yapmaman lazım sadece öz güvenli ol iniş çıkış olacaktır normal. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam bir 110 olması gerek onlar da İhsan Doğramacı mezunu ayıp valla!!!
RSK06 dedi: İdare eder, düşük diyenler neyin kafasında? Daha ekim ayındayız gayet iyi yapmışsın senin rahat olup aşırı stres yapmaman lazım sadece öz güvenli ol iniş çıkış olacaktır normal. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam bir 110 olması gerek onlar da İhsan Doğramacı mezunu ayıp valla!!!
T Trend37 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #27 Mrmorgan dedi: Olmaz hocam bir 110 olması gerek onlar da ihsan doğramacı mezunu ayıp vallahi! Genişletmek için tıkla... Reis sen ne diyorsun Allah aşkına.
Mrmorgan dedi: Olmaz hocam bir 110 olması gerek onlar da ihsan doğramacı mezunu ayıp vallahi! Genişletmek için tıkla... Reis sen ne diyorsun Allah aşkına.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 14 Ekim 2023 #28 403377 dedi: Hedef 2000 için düşük. Yapamadığınız soruların konusuna tek tek çalışın. Yaptığınız soruları da tekrar çözün ki kafanızda kalsın. Genişletmek için tıkla... 2K için düşük mü 3D hayvan gibi zor olur. 2K için 11. Sınıfta harika bir net. Çalışmaya devam ederse girer.
403377 dedi: Hedef 2000 için düşük. Yapamadığınız soruların konusuna tek tek çalışın. Yaptığınız soruları da tekrar çözün ki kafanızda kalsın. Genişletmek için tıkla... 2K için düşük mü 3D hayvan gibi zor olur. 2K için 11. Sınıfta harika bir net. Çalışmaya devam ederse girer.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 15 Ekim 2023 #29 Trend37 dedi: Reis sen ne diyorsun Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... Gerçek sandı birde ünlem katmıştık
Trend37 dedi: Reis sen ne diyorsun Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... Gerçek sandı birde ünlem katmıştık
T Trend37 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #30 Mrmorgan dedi: Gerçek sandı bir de ünlem katmıştık Genişletmek için tıkla... Kanka parantezi nerede aabcc dedi: 2K için düşük mü 3D hayvan gibi zor olur. 2K için 11. sınıfta harika bir net. Çalışmaya devam ederse girer. Genişletmek için tıkla... Kanka 12'yim. aabcc dedi: 2K için düşük mü 3D hayvan gibi zor olur. 2K için 11. sınıfta harika bir net. Çalışmaya devam ederse girer. Genişletmek için tıkla... Senin netler nasıl reis eylül'deki konuma yazmıştın gene sen. Trend37 dedi: Kanka parantezi nerede Kanka 12'yim. Senin netler nasıl reis eylül'deki konuma yazmıştın gene sen. Genişletmek için tıkla... Bu arada 11'im biyoloji hariç sağlam.
Mrmorgan dedi: Gerçek sandı bir de ünlem katmıştık Genişletmek için tıkla... Kanka parantezi nerede aabcc dedi: 2K için düşük mü 3D hayvan gibi zor olur. 2K için 11. sınıfta harika bir net. Çalışmaya devam ederse girer. Genişletmek için tıkla... Kanka 12'yim. aabcc dedi: 2K için düşük mü 3D hayvan gibi zor olur. 2K için 11. sınıfta harika bir net. Çalışmaya devam ederse girer. Genişletmek için tıkla... Senin netler nasıl reis eylül'deki konuma yazmıştın gene sen. Trend37 dedi: Kanka parantezi nerede Kanka 12'yim. Senin netler nasıl reis eylül'deki konuma yazmıştın gene sen. Genişletmek için tıkla... Bu arada 11'im biyoloji hariç sağlam.