3DS Max Gotik mimari modellemem

Eline sağlık, kaç saat sürmüştür başlangıçtan son haline kadar tahmini?

Hocam baktım şimdi 30-40 dakika ortalama ile 23 video çekmişim. 35 dakika çarpı 23 diyelim :) Tabi bilgisayarım külüstür bu arada, nerede10 senelik i7 ikinci nesil bilgisayar. Geç olmasında hem onun hem de benim yeteneksizliğimin etksi var:) çok kasa kasa yaptım.
Eline sağlık, kaç saat sürmüştür başlangıçtan son haline kadar tahmini?

Hocam baktım şimdi 30-40 dakika ortalama ile 23 video çekmişim. 35 dakika çarpı 23 diyelim :) Tabi bilgisayarım külüstür bu arada, 8 senelik i7 ikinci nesil bilgisayar. Geç bitirmem de hem onun hem de benim yeteneksizliğimin etksi var:) çok kasa kasa yaptım çünkü, çok teşekkür ederim sağ olun:)

Zaten texture veya materyal kullanarak render almamın pek ihtimali yok solid olarak bile zor aldım:)

Emeğine sağlık, çok güzel ve başarılarının devamını gelmesini diliyorum. Umarım yakın zamanda güzel bir kasa toplarsın ve dokulu halini de paylaşırsın. Öyle bir şey olursa beni etiketler misin ☺

Çok teşekkür ederim çok sağ olun:) Umarım toplarım bakalım ryzen 3 3200 apu alabileceğim gibi ay başında en fazla bu da.

Tabi etiketin en kralını yaparım ne demek:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı