3DS MAX Hakkında Düşünceleriniz

Varyaron

Kilopat
Daha fazla  
Programı kullanma amacım oyun yapımında kullanılan karakter, gemi, uçak gibi modeller tasarlamak. Sizce bu program bu iş için uygunmudur?

Bu program iş için fazlasıyla uygun. 3ds Max'in sanırım Mac versiyonu yok. İleride eğer Mac sahibi olmak isterseniz bunu da düşünün.
3ds Max için düşüncelerim; oyun grafik tasarımı için özellikle modellemede eksiksiz olmadığı. Youtube eğitim videolarından edindiğim izlenimim; örneğin"sculp" yani heykeltraş gibi karakter tasarlamada 3ds Max'e ek olarak Zbrush programına başvuruluyor. Ama bunun haricinde karakter kemik, doku, özellikle animasyon olanakları çok tatminkar.

Programı önceden kullanıyordum ama bazı nedenlerden dolayı uzun bir süre kullanmadım. Dün tekrardan indirmiştim ama malesef programa girmeyi bile başaramadım. Karşıma bir sürü güncelleme ekranı çıktı bunun programı yüklerken yapılması gerekirdi üstelik 3 saat beklediğim halde daha yarıda olduğunu gördüm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı