3DS Max nasıl öğrenilir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Selamunaleyküm. 3ds Max öğrenmek istiyorum. Programa ortasından dalıp, heves alıp programı yarıda bırakmak istemiyorum. Daha önce birçok programı o yüzden bıraktım. En başından, en temelinden sıra sıra bu programın tüm videolarını izleyip teorik olarak anlamaya çalışacağım. 1 aylık teorik eğitim hedefledim kendime. Daha sonra uygulamaya geçecem. Amacım kendi çapımda çizimler, animasyonlar yapmak, belki hayatımın bir yerinde işe yarar. Kolay olmadığından son derece eminim. Programa hakim kişilerden istediğim bu yola çıkmadan önce bana tavsiyeler vermesi. Programla alakalı her konuda olabilir bu.

Selamunaleyküm. 3DS Max öğrenmek istiyorum. Programa ortasından dalıp, heves alıp programı yarıda bırakmak istemiyorum. Daha önce birçok programı o yüzden bıraktım. En başından, en temelinden sıra sıra bu programın tüm videolarını izleyip teorik olarak anlamaya çalışacağım. 1 aylık teorik eğitim hedefledim kendime. Daha sonra uygulamaya geçeceğim. Amacım kendi çapımda çizimler, animasyonlar yapmak, belki hayatımın bir yerinde işe yarar. Kolay olmadığından son derece eminim. Programa hakim kişilerden istediğim bu yola çıkmadan önce bana tavsiyeler vermesi. Programla alakalı her konuda olabilir bu.

Temeliniz var ise videolarla öğrenebilirsiniz. Benim meslek icabı en çok kullandığım programdır. Üzerine düşmende lazım yarım bırakırsan bir şey öğrenemez ve yapamazsın. piyasada en çok kullanılan vray render motorudur daha realistik görüntüler çıkarır.
ŞEHİR YURT 1.jpg

örnek bi çalışma bu basit görselleştirme bu arada

Temeliniz var ise videolarla öğrenebilirsiniz. Benim meslek icabı en çok kullandığım programdır. Üzerine düşmende lazım yarım bırakırsan bir şey öğrenemez ve yapamazsın. piyasada en çok kullanılan vray render motorudur daha realistik görüntüler çıkarır.Eki Görüntüle 579323
örnek bi çalışma bu basit görselleştirme bu arada
Valla çizimler çok iyi. Mesela bu çalışma kaç gününüzü aldı.

Selamunaleyküm. 3ds Max öğrenmek istiyorum. Programa ortasından dalıp, heves alıp programı yarıda bırakmak istemiyorum. Daha önce birçok programı o yüzden bıraktım. En başından, en temelinden sıra sıra bu programın tüm videolarını izleyip teorik olarak anlamaya çalışacağım. 1 aylık teorik eğitim hedefledim kendime. Daha sonra uygulamaya geçecem. Amacım kendi çapımda çizimler, animasyonlar yapmak, belki hayatımın bir yerinde işe yarar. Kolay olmadığından son derece eminim. Programa hakim kişilerden istediğim bu yola çıkmadan önce bana tavsiyeler vermesi. Programla alakalı her konuda olabilir bu.
Bülent Kalkan'ın derslerine bakabilirsiniz.
(Ben aldım şahsen çok güzel anlatıyor sıfırdan)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı