unwanted Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Arkadaşlar 2 gün uğraştım Vray'da aldım render sağdaki benim tasarladığım soldaki orijinal. Nasıl olmuş tasarımımım? Dosya Ekleri DS.jpg 349,1 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar 2 gün uğraştım Vray'da aldım render sağdaki benim tasarladığım soldaki orijinal. Nasıl olmuş tasarımımım?
mds505 Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 1.260 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 i7 12700H 16 GB RAM RTX 4060 1TB SSD Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #2 unwanted dedi: Arkadaşlar 2 gün uğraştım Vray'da aldım render sağdaki benim tasarladığım soldaki orijinal. Nasıl olmuş tasarımımım? Genişletmek için tıkla... 17 Pro Max gibi duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2025
unwanted dedi: Arkadaşlar 2 gün uğraştım Vray'da aldım render sağdaki benim tasarladığım soldaki orijinal. Nasıl olmuş tasarımımım? Genişletmek için tıkla... 17 Pro Max gibi duruyor.
unwanted Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 mds505 dedi: 17 Pro Max gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... De mi ben de beğendim bayağı. Steve Jobs'a bir mail atcem bakalım belki beğenilir olur ya bir denemek lazım.
mds505 dedi: 17 Pro Max gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... De mi ben de beğendim bayağı. Steve Jobs'a bir mail atcem bakalım belki beğenilir olur ya bir denemek lazım.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.011 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 unwanted dedi: De mi ben de beğendim bayağı. Steve Jobs'a bir mail atcem bakalım belki beğenilir olur ya bir denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Mezardan çıkınca bakar.
unwanted dedi: De mi ben de beğendim bayağı. Steve Jobs'a bir mail atcem bakalım belki beğenilir olur ya bir denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Mezardan çıkınca bakar.