3GB RAM 2.53 GHz Sistemde Windows 8

Teşekkürler Recep abi şimdi sizin sayenizde formatımı kendim atıyorum. Windows 8'imi kendim kuruyorum :)

- - - Güncellendi - - -

Bu arada Recep abi yavaşlamamıştı açınca donuyor kalıyodu.

Teşekkürler ;

PC tamircisinden attırdım formatı 2 saat kullandım sonra donmaya başladı. Yeniden aynı yere götürdüm sorun nedir diye: dedilerki senin PC Windows 8'i kaldırmıyor. Sonra tekrar Windows 7 attırdım ama ben Windows 8'i çok beğenmiştim indirdim iso olarak usb bellekten yükledim 1 haftadır sorun yok. İşte başta kaldırmıyor dediler o kafama takıldı onun için sorumu sordum. Teşekkürler Recep abi :)

Bir çok esnaf "FORMAT ATILIR" ibaresi ile camlarına yazı asar oldular. Oysaki bilinçsiz iş yapıyorlar. Bir çok uzman arkadaşımız forumda mevcut. O yüzden kısaca bilgi verecem. İyi bir format atmak için Windowsun kurulu olduğu HDD bölümünü tamamen silmek lazım. İmkanınız var ise de DOS ortamında. Windows 8 kurulum ekranlarında bile bölüm silme işlemi tam olarak yeterli olmamaktadır. Bir önceki işletim sisteminden kalıntılar olduğunu kendim gördüm. Bu sebeple DOS ortamında bölüm silinerek ardından temiz katılımsız ve imkan var ise orjinal bir işletim sistemi kurmakta fayda var.

Bir çok esnaf "FORMAT ATILIR" ibaresi ile camlarına yazı asar oldular. Oysaki bilinçsiz iş yapıyorlar. Bir çok uzman arkadaşımız forumda mevcut. O yüzden kısaca bilgi verecem. İyi bir format atmak için Windowsun kurulu olduğu HDD bölümünü tamamen silmek lazım. İmkanınız var ise de DOS ortamında. Windows 8 kurulum ekranlarında bile bölüm silme işlemi tam olarak yeterli olmamaktadır. Bir önceki işletim sisteminden kalıntılar olduğunu kendim gördüm. Bu sebeple DOS ortamında bölüm silinerek ardından temiz katılımsız ve imkan var ise orjinal bir işletim sistemi kurmakta fayda var.

Alakası yok. DOS ortamına falan gerek yok. Windows 8 silme ekranında normal bir sistem için gerekli her şey mevcut.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı