swayer Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 197 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 16 Ocak 2025 #1 Ekran kartım var ama neden böyle oluyor anlamadım. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2025
HaErSwEcK Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 217 Çözümler 1 16 Ocak 2025 #2 İşletim sisteminiz de sizin gibi RAM kullanır kullanılan 1 GB RAM işletim sistemine gidiyordur. Artı 0 Eksi
KS KS swayer Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 197 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 16 Ocak 2025 #3 HaErSwEcK dedi: İşletim sisteminiz de sizin gibi RAM kullanır kullanılan 1 GB RAM işletim sistemine gidiyordur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. HaErSwEcK dedi: İşletim sisteminiz de sizin gibi RAM kullanır kullanılan 1 GB RAM işletim sistemine gidiyordur. Genişletmek için tıkla... Şimdi deneyip baktımda; 2 GB RAM takılı olunca kullanılabilir falan yazmıyor. Son düzenleme: 16 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
HaErSwEcK dedi: İşletim sisteminiz de sizin gibi RAM kullanır kullanılan 1 GB RAM işletim sistemine gidiyordur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. HaErSwEcK dedi: İşletim sisteminiz de sizin gibi RAM kullanır kullanılan 1 GB RAM işletim sistemine gidiyordur. Genişletmek için tıkla... Şimdi deneyip baktımda; 2 GB RAM takılı olunca kullanılabilir falan yazmıyor.