Selamlar, şu aralar çok popüler olan 3I Atlas ve uzaylı iddiaları hakkında düşünceleriniz nedir? Bilmeyenler için kısaca bir özet geçeyim 3I Atlas güneş sistemimiz dışından gelen 3. nesnedir. Kendisi olağan dışı rotası, hızı ve yapısıyla dikkat çekmektedir. Özellikle Avi Loeb (Harvard'lı profesör.) kendisini ısrarla uzay gemisi olduğunu savunuyor. NASA ve birçok bilim insanı karşı çıkıyor ve NASA özellikle son yayınında kuyruklu yıldız olduğunun altını çizdi.
Not: Bu fotoğrafların kalitesi özellikle çok tepki çekti durumu şöyle açıklayayim. Teorisyenler özellikle Mars tarafında çekilen fotoğrafları istediğinden NASA bu görüntüleri paylaştı yani bu görüntüler çekilirken dünyadan görünmüyordu 3I Atlas.
Annunaki olduğunu iddia eden var, Mehdi olduğunu söyleyen var veya direkt dünyayı yok etmeye gelen bir uzaylı ırkı olduğunu söyleyende var. Kendisi 19 Aralık günü dünyamıza en yakın konumuna gelecek ki bazı teorisyenler 19 Aralık günü hayatımızın komple değişeceğini ısrarla iddia ediyorlar. Bilim dünyasından baktığımızda kesinlikle bir kuyruklu yıldız olduğu iddia ediliyor ancak.
Birde birkaç yanlış hakkında konuşayim.
Bu üste gördüğünüz görüntü yalan arkadaşlar. Orjinal görüntüleri yukarıda bıraktım. Fikirlerinizi belirtmenizi rica ediyorum insanların görüşlerini çok merak ediyorum bu konuda.