Çilekli Süüt Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 105 Çözümler 2 Dün 21:59 #1 Çok popüler bu ara. Sizin düşünceleriniz neler dostlar?
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.662 Çözümler 3 Dün 22:07 #2 Çilekli Süüt dedi: Çok popüler bu ara. Sizin düşünceleriniz neler dostlar? Genişletmek için tıkla... Hocam kuyruklu yıldız değil mi? Ben öyle biliyorum.
Çilekli Süüt dedi: Çok popüler bu ara. Sizin düşünceleriniz neler dostlar? Genişletmek için tıkla... Hocam kuyruklu yıldız değil mi? Ben öyle biliyorum.
Çilekli Süüt Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 105 Çözümler 2 Dün 22:14 #3 Kasım_0 dedi: Hocam kuyruklu yıldız değil mi? Ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kesim uzaylı falan demeye başladı
Kasım_0 dedi: Hocam kuyruklu yıldız değil mi? Ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir kesim uzaylı falan demeye başladı
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.662 Çözümler 3 Dün 22:16 #4 Hocam birçok bilimsel açıklamada kuyruklu yıldız olduğu yazıyor yani öyle tanımlanmış. İnsanlar yine bir yerlerinden element uyduruyor gibime geldi.
Hocam birçok bilimsel açıklamada kuyruklu yıldız olduğu yazıyor yani öyle tanımlanmış. İnsanlar yine bir yerlerinden element uyduruyor gibime geldi.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.669 Makaleler 1 Çözümler 81 Bugün 00:39 #5 Hayir.
Çilekli Süüt Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 105 Çözümler 2 Bugün 10:31 #6 bitwise dedi: Hayir. Genişletmek için tıkla... Sadece merak ettim diğer insanlar ne düşünüyor diye ama değişik bir şey
bitwise dedi: Hayir. Genişletmek için tıkla... Sadece merak ettim diğer insanlar ne düşünüyor diye ama değişik bir şey