M mrgkdnz Femtopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #1 Sa, kendime Gaming klavye ariyorum, FPS oyunlari severim o yuzden dusuk ms olursa iyi, çok iyiyse bütçe 3.5K'ya çikarabilirim. Kablosuz da olursa daha iyi olur. %100 ya da %60 olmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2025
Sa, kendime Gaming klavye ariyorum, FPS oyunlari severim o yuzden dusuk ms olursa iyi, çok iyiyse bütçe 3.5K'ya çikarabilirim. Kablosuz da olursa daha iyi olur. %100 ya da %60 olmasın.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.806 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #2 % Kaç olsun hocam?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.853 Makaleler 1 Çözümler 17 16 Ağustos 2025 #3 Al geç. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
Al geç. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
M mrgkdnz Femtopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #4 soulsteal59 dedi: Al geç. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Videolara baktimda sesli geldi klavye biraz, bana biraz sessiz bir klavye lazim ve neden herkes mchose oneriyor?
soulsteal59 dedi: Al geç. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Videolara baktimda sesli geldi klavye biraz, bana biraz sessiz bir klavye lazim ve neden herkes mchose oneriyor?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.853 Makaleler 1 Çözümler 17 16 Ağustos 2025 #5 mrgkdnz dedi: Videolara baktimda sesli geldi klavye biraz, bana biraz sessiz bir klavye lazim ve neden herkes MCHOSE oneriyor? Genişletmek için tıkla... Neresi sesli geldi hocam olabilecek en tok sese sahip ürünlerden birisi. En kötü switch değiştirirsin. Ayrıca kaliteli olduğu için öneriyoruz.
mrgkdnz dedi: Videolara baktimda sesli geldi klavye biraz, bana biraz sessiz bir klavye lazim ve neden herkes MCHOSE oneriyor? Genişletmek için tıkla... Neresi sesli geldi hocam olabilecek en tok sese sahip ürünlerden birisi. En kötü switch değiştirirsin. Ayrıca kaliteli olduğu için öneriyoruz.