3'lü arkadaş grubunda dışlanmak

cileklikek

Hectopat
Merhaba. Bizim 4 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı. Sonrasında bir arkadaşımızın davranışlarından rahatsız olduğumuz için aramızı bozduk. Şimdi ise 3 kişiyiz ve arkadaşlarım bir yere gittiklerinde bana haber vermiyorlar, fotoğraf çekinirken vs sallamıyorlar. Bir şey diyorum ikisi konuşup beni umursamıyorlar. Onun dışında takıldığım arkadaşlarım var ama o kadar samimi değiliz.

Sizce ne yapmalıyım? Belki sınıfları değiştirirler seneye, bilmiyorum ama şu an mesafe koysam bile pek sallacaklarını sanmıyorum. Kendimi savunsam ikisi bir olup boş yapacak, uğraşmak da istemiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seninle ilgilenmeyenlerle neden ilgileniyorsun ki? Kendi hallerine bırak gitsinler.

3'lü grup olmak yerine 2+1'lik grup olmuşsunuz. 4'lü gruptan 3 kişiye geçerken davranışınızda değişiklik olmamışsa umursamayın, ayrılın derim.

Klasik bir durum. Arkadaş grubun içinde illaki birbirili ile diğerlerinden daha iyi anlaşanlar olacaktır ama sizi bu kadar dışlıyorlarsa muhtemelen sizi kıskanıyorlardır. Aranızda maddi olarak veya aile konusunda farklılıklar varsa olur genelde. En azında birtanesi ciddi kıskanıyor ve diğerini de doldurarak sizi dışarıda bırakmak istiyordur. Siz bir şey demeyin onlar size nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın. Ne eksik ne fazla. Eğer arkadaşınızsa onlar kısa sürede bu hareketlerinden vazgeçeceklerdir. He vazgeçmezlerse sizi çoktan gözden çıkarmışlardır. Bu durumda onlarla arkadaşlık yapmak için kendinizden taviz vermek sadece zaman kaybı ve kendinize saygısızlık olur.

Evet, sayılır aslında. Kullandığım kelimeleri, esprileri kopyalıyor. Bir şey aldığımda bende alacağım diyor bir tanesi. Dersler ve notlar konusunda da böyle. Diğeride onu daha çok seviyor gibi zaten, bilmiyorum.Şuan da birlikte kıyafet bakıyorlar.

Daha ne dostluklar getirir hayat karşına, seni dışlıyorlarsa senin onların içine girmeye çalışman mantıksız olur bence. En iyisi bu konuyu oturup konuşabilirsin en yakın arkadaşların sonuçta. Eğer farkında olmadan yapıyorlarsa, özür dilerler daha dikkat ederler ve ilişkiniz iyileşmeye başlar; yeeeeaaaaaani derlerse de hayatınızda başarılar dersin çıkarsın. Benim fikrim bu.

İnsta grubunuz falan varsa çıkın direk. 2 3 hafta konuşmayın ya özür dilerler ya da tamamen biter. Zaten sizi dışlıyorlar, en azından %50 %50 şansın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…