3'lü priz ne kadar güç kaldırır?

tilki.9

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncellikle konumuz 3'lü priz. Bir üçlü priz başka bir üçlü prizle hem PC hem de çamaşır makinesini aynı anda kaldırır mı?

Son düzenleme:
Hocam tavsiyem değildir, patlayabilir.

Pek sanmıyorum hocam. Prizin kaldırabileceği değer yazması lazım eğer yeni kutulu aldıysanız.

Herkese merhaba, öncellikle konumuz 3'lü priz. Bir üçlü priz başka bir üçlü prizle hem PC hem de çamaşır veya bulaşık makinesini aynı anda kaldırır mı?

Çok zararlı diye biliyorum ve evdeki diğer elektronik aletlerin ne kadar güç harcadığı da önemli ama bence kaldırmaz.

2 çoklu prizde 3600 watt 250 V şu anda öyle çalışıyor bir şey olmadı daha sonrası için acaba bir şeyler sıkınıt çıkarır mı?

2 çoklu prizde 3600 watt 250 V şu anda öyle çalışıyor bir şey olmadı daha sonrası için acaba bir şeyler sıkınıt çıkarır mı?

Markasına göre Amper değerleri değişir, eğer dandik bir şeyse 10Amperin üzerinde pek dayanacağını sanmıyorum yavaştan erimeye başlar. (10A 220V'da = 2200W)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…