3'lü prize 4'lü uzatma kablosu takılırsa sorun olur mu?

slashFix

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 6GB, Ryzen 5 5600G, 32GB Ram, 512GB Samsung SSD, 3TB WD Elements HDD, Windows 11 / MacOS, Logitech G203, Gamepower Kizaru 7.1
Meslek
İOS Teknisyen
Prizin başına 3'lü priz. 3'lü prize takılı da 4'lü uzatma kablosu bulunmakta. Sizce bu bir sorun çıkarır mı? Uzatmadaki tüm prizler kullanılıyor. 3'lü prizde de 2'si kullanılıyor. 1I uzatma kablosu diğeri arada bir telefon şarj etmek için. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Prizin başına 3'lü priz. 3'lü prize takılı da 4'lü uzatma kablosu bulunmakta. Sizce bu bir sorun çıkarır mı? Uzatmadaki tüm prizler kullanılıyor. 3'lü prizde de 2'si kullanılıyor. 1I uzatma kablosu diğeri arada bir telefon şarj etmek için. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Prizin maksimum güç kapasitesi ile prize bağlanacak olan cihazın güç kapasitesini karşılaştırmalısınız. Bunların wattları uyuşmuyorsa bu durum da yangına sebebiyet verebilir. Çok fazla ciddi bir yük bindirmeyecekseniz sorun yaratmaz.

Hiçbir sorun çıkmaz. İstersen sonsuza kadar ula git.

Sıkıntı olmaz, aynı kesit olmasına dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı