3PWM fanlara 4PWM çoklayıcı alsam çalışır mı?

gardropfuuat

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu işleri tam bilmediğim için bildiğim gibi yazıyorum, 1 adet egzoz 3 adet te kasa önünde toplam 4 adet fanım var. Bu fanların hem Molex hem de 3 PWM bağlantısı var fakat direk Molex'le bağladığım için Full hızda çalışıyorlar ve hızlarını kontrol edemiyorum. Anakart üzerinden, sorum şu Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik linkteki ürünü satın alsam 4pinlik girişleri var benim fanlar 3 pinli kullanabiliyor muyum? Umarım anlatabilmişimdir.

(Amacım çoklayıcıdaki 4 pinlik girişi anakarttaki cha fan a bağlayıp hızları en düşüğe çekmek)

Benim 3 pinli ya fanlar bu alacağım çoklayıcı 4 pin 1 pin boşta kalacak o sorun teşkil eder mi?
Tam doğru örnek olmasa da topraklı prize vantilatör takınca çalışması gibi düşün. Voltaj kontrolünde sorun olmaz, kendim de kullandım; sadece PWM ile kontrol et demeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı