3PWM fanlara 4PWM çoklayıcı alsam çalışır mı?

gardropfuuat

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu işleri tam bilmediğim için bildiğim gibi yazıyorum, 1 adet egzoz 3 adet te kasa önünde toplam 4 adet fanım var. Bu fanların hem Molex hem de 3 PWM bağlantısı var fakat direk Molex'le bağladığım için Full hızda çalışıyorlar ve hızlarını kontrol edemiyorum. Anakart üzerinden, sorum şu Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik linkteki ürünü satın alsam 4pinlik girişleri var benim fanlar 3 pinli kullanabiliyor muyum? Umarım anlatabilmişimdir.

(Amacım çoklayıcıdaki 4 pinlik girişi anakarttaki cha fan a bağlayıp hızları en düşüğe çekmek)

Benim 3 pinli ya fanlar bu alacağım çoklayıcı 4 pin 1 pin boşta kalacak o sorun teşkil eder mi?
Tam doğru örnek olmasa da topraklı prize vantilatör takınca çalışması gibi düşün. Voltaj kontrolünde sorun olmaz, kendim de kullandım; sadece PWM ile kontrol et demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…