E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 2 Aralık 2021 #11 Tesla Bobini dedi: Hayır değil. Kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Kendisi güvenilir hatta çok bilindik fakat sorun çıkartabiliyor sadece.
Tesla Bobini dedi: Hayır değil. Kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Kendisi güvenilir hatta çok bilindik fakat sorun çıkartabiliyor sadece.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #12 Tesla Bobini dedi: Hayır değil. Kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Neye dayanarak söylüyorsunuz?
BİLAL K Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #13 Güvenilir bayağıdır 3uTools kullanarak Jailbreak yapıyorum telefona sıkıntı çıkmıyor, ücretli oyunların ıpa larınıda arada bu uygulama ile kuruyorum güvenilir yani.
Güvenilir bayağıdır 3uTools kullanarak Jailbreak yapıyorum telefona sıkıntı çıkmıyor, ücretli oyunların ıpa larınıda arada bu uygulama ile kuruyorum güvenilir yani.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 7 Aralık 2021 #14 Güvenilir olsun veya olmasın pek önemsemiyorum açıkçası, beni iTunes belasından kurtarması yeter de artar bile.
Güvenilir olsun veya olmasın pek önemsemiyorum açıkçası, beni iTunes belasından kurtarması yeter de artar bile.