gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #1 Her şeyi bağladığım zaman ekrandaki hatayı veriyor Jailbreak yapmaya çalışırken. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Her şeyi bağladığım zaman ekrandaki hatayı veriyor Jailbreak yapmaya çalışırken. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Çözüm Kleyn 15 Ekim 2022 gokpeedy dedi: Herhangi bir video var mı bununla ilgili? 3U Tools'dan nasıl yapılacağını çözemedim. Genişletmek için tıkla... GitHub - foxlet/bootra1n: Just enough Linux for checkra1n. Just enough Linux for checkra1n. Contribute to foxlet/bootra1n development by creating an account on GitHub. github.com
gokpeedy dedi: Herhangi bir video var mı bununla ilgili? 3U Tools'dan nasıl yapılacağını çözemedim. Genişletmek için tıkla... GitHub - foxlet/bootra1n: Just enough Linux for checkra1n. Just enough Linux for checkra1n. Contribute to foxlet/bootra1n development by creating an account on GitHub. github.com
KS KS gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #11 Kleyn dedi: GitHub - foxlet/bootra1n: Just enough Linux for checkra1n. Just enough Linux for checkra1n. Contribute to foxlet/bootra1n development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, yaptım. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: GitHub - foxlet/bootra1n: Just enough Linux for checkra1n. Just enough Linux for checkra1n. Contribute to foxlet/bootra1n development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, yaptım.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #12 gokpeedy dedi: Teşekkürler hocam, yaptım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
FurkanBYB Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #13 Kleyn dedi: Aslında USB'nin içinde Linux var. Siz sadece checkra1N'i çalıştırıyorsunuz. Hayır, iCloud Bypass'da sadece SIM kartı kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Alakası yok her bypasslı cihazın SIM kartı devre dışı kalmıyor. Benim iPhone 6 Plus'ım da bypasslı ama SIM kartımı algılıyor. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Aslında USB'nin içinde Linux var. Siz sadece checkra1N'i çalıştırıyorsunuz. Hayır, iCloud Bypass'da sadece SIM kartı kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Alakası yok her bypasslı cihazın SIM kartı devre dışı kalmıyor. Benim iPhone 6 Plus'ım da bypasslı ama SIM kartımı algılıyor.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #14 FurkanBYB dedi: Alakası yok her bypasslı cihazın SIM kartı devre dışı kalmıyor. Benim iPhone 6 Plus'ım da bypasslı ama SIM kartımı algılıyor. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olan bypass toolari ile SIM'den sinyal alamazsiniz. Artı 0 Eksi
FurkanBYB dedi: Alakası yok her bypasslı cihazın SIM kartı devre dışı kalmıyor. Benim iPhone 6 Plus'ım da bypasslı ama SIM kartımı algılıyor. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olan bypass toolari ile SIM'den sinyal alamazsiniz.
FurkanBYB Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #15 Kleyn dedi: Ücretsiz olan bypass toolari ile SIM'den sinyal alamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben alıyorum bir kuruş parada vermedim. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Ücretsiz olan bypass toolari ile SIM'den sinyal alamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben alıyorum bir kuruş parada vermedim.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #16 FurkanBYB dedi: Vallahi ben alıyorum bir kuruş parada vermedim. Genişletmek için tıkla... Cogu Method'da SIM'den sinyal alinmaz. Sizin yaptiginiz yontem yeni mi cikti? Artı 0 Eksi
FurkanBYB dedi: Vallahi ben alıyorum bir kuruş parada vermedim. Genişletmek için tıkla... Cogu Method'da SIM'den sinyal alinmaz. Sizin yaptiginiz yontem yeni mi cikti?
FurkanBYB Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #17 Kleyn dedi: Cogu Method'da SIM'den sinyal alinmaz. Sizin yaptiginiz yontem yeni mi cikti? Genişletmek için tıkla... Vallahi hatırlamıyorum yabancı bir video çıkmıştı hatta telefonu sıfırladımda yine gitmemişti tuhafbi moda sokmuştu telefonu sonradan güncellemede yaptım hatta. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Cogu Method'da SIM'den sinyal alinmaz. Sizin yaptiginiz yontem yeni mi cikti? Genişletmek için tıkla... Vallahi hatırlamıyorum yabancı bir video çıkmıştı hatta telefonu sıfırladımda yine gitmemişti tuhafbi moda sokmuştu telefonu sonradan güncellemede yaptım hatta.