v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.030 Makaleler 3 Çözümler 20 10 Mart 2024 #1 Telefonumun ekranı kırıldı, açılmıyor. 3uTools ile telefonu bağlayıp uygulamadan iCloud hesabımdan çıkış yapmak istiyorum bunu yapabilir miyim?
Telefonumun ekranı kırıldı, açılmıyor. 3uTools ile telefonu bağlayıp uygulamadan iCloud hesabımdan çıkış yapmak istiyorum bunu yapabilir miyim?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 11 Mart 2024 #2 v3rtecc dedi: Telefonumun ekranı kırıldı, açılmıyor. 3uTools ile telefonu bağlayıp uygulamadan iCloud hesabımdan çıkış yapmak istiyorum bunu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Direk icloud'un sitesinden yapabiliyorsun zaten bunu.
v3rtecc dedi: Telefonumun ekranı kırıldı, açılmıyor. 3uTools ile telefonu bağlayıp uygulamadan iCloud hesabımdan çıkış yapmak istiyorum bunu yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Direk icloud'un sitesinden yapabiliyorsun zaten bunu.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.030 Makaleler 3 Çözümler 20 11 Mart 2024 #3 Dessa dedi: Direk icloud'un sitesinden yapabiliyorsun zaten bunu Genişletmek için tıkla... icloudun sitesinden çıkış yaptığımda verilerimde siliniyormuş sanırım
Dessa dedi: Direk icloud'un sitesinden yapabiliyorsun zaten bunu Genişletmek için tıkla... icloudun sitesinden çıkış yaptığımda verilerimde siliniyormuş sanırım
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 12 Mart 2024 #4 v3rtecc dedi: ICloud'un sitesinden çıkış yaptığımda verilerimde siliniyormuş sanırım Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok, ya da en kötü ailende veya çevrende iPhone kullanan biri varsa 2 dakika ICloud'unu girip cihazı silebilirsin.
v3rtecc dedi: ICloud'un sitesinden çıkış yaptığımda verilerimde siliniyormuş sanırım Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok, ya da en kötü ailende veya çevrende iPhone kullanan biri varsa 2 dakika ICloud'unu girip cihazı silebilirsin.