3uTools özele ulaşabilir mi?

İnvictusss

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, dün telefonum parolası nedeniyle kilitlendi. Telefoncuya verdim 3uTools diye bir programla sıfırladı ama aynı işlem ITunes'de de yapılabilir. Merak ettiğim konu şu bu işlem yapılırken telefonumdaki bilgileri almış olabilir mi bir şekilde bilgisayarına veya başka yere aktarmış olabilir mi yani kısacası benim özelime ulaşabilir mi? Cidden çok kafaya taktım bilgi verirseniz sevinirim.

3u Tools bildiğim kadarıyla cihazın daha detaylı ayarlarını gösterebiliyor diye biliyorum.(iTunes ile eşitleme yapıyor) Daha detaylı derken seri numarası falan gibi. Ha program galeriye erişim izni veriyor mu bilmiyorum.

Öyle bir şey yapamaz, ayrıca 3uTools güvenilir, bir sıkıntısı olmayan bir uygulamadır, ancak yine de 3. Parti bir uygulama olduğu için çok fazla güvenmemek gerek.

Öyle bir şey yapamaz, ayrıca 3uTools güvenilir, bir sıkıntısı olmayan bir uygulamadır, ancak yine de 3. Parti bir uygulama olduğu için çok fazla güvenmemek gerek.
ya 3utools ne yaparsa yapsın o umrumda değil ama hani parola kilitlenmişken parolayı sıfırlarken bu programın bir özelliği olabilir telefondaki bilgileri PC’ye veya başka yere aktarır mı acaba yani belki programın bir özelliğidir bu

Aktarmaz.

Parolayı sıfırlayan kolaylıkla istediği veriye ulaşabilir. Telefonun onun elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…