3uTools şifre değiştirdi

Sesko02

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G
iPhone'a unc0ver yüklerken Apple ID'yi girdim şifre değişti. Apple ID'nin sıfırlıyacağım da 3uTools virüs mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs değildir. Bu benim başıma resmi iTunes uygulamasında gelmişti. Bir şeyden ötürü Apple'ın bir güvenlik yöntemi olabilir belki.

Hesap değişikliliği, telefona dışarıdan uygulama yükleme yada JailBreak yapma gibi, yazılım düşerme gibi.

Hesap benim değil ne yapmam lazım.

Hesap benim değil ne yapmam lazım.
iTunes'ten ben sıfırladım yani şifre falanda istemedi benden. Telefonu Apple'ın kurtarma moduna aldım direkt sıfırladım iTunes üzerinden ama tüm veriler siliniyor.

Hesap senin değilse eğer hesap sahibinin iPhone kilit ekran şifresi telefonun şifresi olabilir.

ITunes'ten ben sıfırladım yani şifre falanda istemedi benden. Telefonu Apple'ın kurtarma moduna aldım direkt sıfırladım iTunes üzerinden ama tüm veriler siliniyor.

1 ay sonra hesap benim olacak da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap sahibi değiştirmiş.

3uTools değiştirmez. Başka bir şeyden olmuştur. 3 yıldır kullanıyorum iCloud girerek hiçbir şey olmadı.

IPA yüklerken ve unc0ver yüklerken istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…