3x3 rubik küp algoritma tavsiyesi

Hocam MoYu'nun en çok övülen küpü RS3M Maglev Aldım Asla Deymez Hayatımın Hatası

Eklemek isterim 15 maglev üst seviye küp evet ama çok bütçe üstü bir küp. 90° corner cut nasıl oluyor anlamadım kendi kendine dönüyor herhalde. 15 magleve 4000 TL vermek yerine moyunun son serisi weilong modellerine 2000 vermek benim için çok dhaa mantiklı

Hocam MoYu'nun en çok övülen küpü RS3M Maglev Aldım Asla Deymez Hayatımın Hatası
700 TL küple 4000tl civarı olan bir küpü karşılaştırıyorsunuz hocam şuanda. R3SM neden hayatınızın hatası onuda merak ediyorum.

90° Corner Cut Şöyle Hocam Hangi Açıda Olursa Olsun Corner Cut Yapabilirsiniz Ve Hocam 40° Align de 90 derecenin 80 inde oto hızlanma

90° Corner Cut Şöyle Hocam Hangi Açıda Olursa Olsun Corner Cut Yapabilirsiniz Ve Hocam 40° Align de 90 derecenin 80'inde oto hızlanma

Dediğinizi pek anlamadım corner cut ve align aynı şey zaten. 40° align olmasi gerek bir ozellik zaten manyetik kuplerde

Aynı değil. Corner Cut Bir Kısmı Yarım Bırakıp Onun züstüne başka bir parça ile sıkıştırmak. Auto align ise tek bir köşenin yarım kalmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…