Demonce Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 27 Kasım 2022 #1 Merhaba, 200 TL gibi bir bütçem bulunuyor. Hızlı dönen bir rubik küp arıyorum. Yaklaşık olarak 40-50 saniye arası çözebiliyorum. Önerileriniz nedir?
Merhaba, 200 TL gibi bir bütçem bulunuyor. Hızlı dönen bir rubik küp arıyorum. Yaklaşık olarak 40-50 saniye arası çözebiliyorum. Önerileriniz nedir?
egmn10egmn Centipat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 Bende rubiks marka var gayet hızlı dönüyor fakat parçaları çıkartamıyosunuz rubiks veya kübirik öneriyorum.
Bende rubiks marka var gayet hızlı dönüyor fakat parçaları çıkartamıyosunuz rubiks veya kübirik öneriyorum.
Demonce Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Kasım 2022 #3 egmn10egmn dedi: Bende rubiks marka var gayet hızlı dönüyor fakat parçaları çıkartamıyosunuz rubiks veya kübirik öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Daha çok hızımı arttıracak küpler arıyorum şu anlık aklımda Moyu rs3m buldum fakat uygun fiyatlı halen bulabilmiş değilim.
egmn10egmn dedi: Bende rubiks marka var gayet hızlı dönüyor fakat parçaları çıkartamıyosunuz rubiks veya kübirik öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Daha çok hızımı arttıracak küpler arıyorum şu anlık aklımda Moyu rs3m buldum fakat uygun fiyatlı halen bulabilmiş değilim.
grandemarek Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #4 Seviyeniz nedir hocam?
Demonce Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 28 Kasım 2022 #5 grandemarek dedi: Seviyeniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Orta seviye diyebilirim yukarıdada belirttim 30-40 arası zorlarsam çözebiliyorum fakat hızımı arttırmak istiyorum.
grandemarek dedi: Seviyeniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Orta seviye diyebilirim yukarıdada belirttim 30-40 arası zorlarsam çözebiliyorum fakat hızımı arttırmak istiyorum.
grandemarek Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #6 Küp işlerini yıllar önce bıraktım. Çoğu küp aklımda bile değil. Ama kübirik, rubiks gibi markalarla vaktinizi harcamayın. RS3M gayet iyi olacaktır.
Küp işlerini yıllar önce bıraktım. Çoğu küp aklımda bile değil. Ama kübirik, rubiks gibi markalarla vaktinizi harcamayın. RS3M gayet iyi olacaktır.