Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #11 YiğitÖmer Kılıç dedi: Ne oluyor? Genişletmek için tıkla... 8+4 takıldığında (örnek) sadece Intel işlemcilerde oluyor. En azından benim bildiğim bu.
YiğitÖmer Kılıç dedi: Ne oluyor? Genişletmek için tıkla... 8+4 takıldığında (örnek) sadece Intel işlemcilerde oluyor. En azından benim bildiğim bu.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 16 Haziran 2021 #12 VioraLotus dedi: Hayır alamaz. Single Channel olarak kullanır. +1 daha kullanıp Dual Channel olarak kullanabilir eğer işlemci de destek veriyorsa Quad Channel olarak kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum?
VioraLotus dedi: Hayır alamaz. Single Channel olarak kullanır. +1 daha kullanıp Dual Channel olarak kullanabilir eğer işlemci de destek veriyorsa Quad Channel olarak kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum?