JraxL Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 3x9 vites sistemli bisikletim var. Alacağım zincirin bakla sayısının en az kaç olması lazım? Yardımcı olur musunuz?
3x9 vites sistemli bisikletim var. Alacağım zincirin bakla sayısının en az kaç olması lazım? Yardımcı olur musunuz?
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.445 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #2 JraxL dedi: 3x9 vites sistemli bisikletim var. Alacağım zincirin bakla sayısının en az kaç olması lazım? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sayman lazım böyle öğrenemezsin.
JraxL dedi: 3x9 vites sistemli bisikletim var. Alacağım zincirin bakla sayısının en az kaç olması lazım? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sayman lazım böyle öğrenemezsin.
JraxL Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 NYTMARE dedi: Sayman lazım böyle öğrenemezsin. Genişletmek için tıkla... kaç tane dişli olduğunumu saymam lazım? tam olarak neyi
NYTMARE dedi: Sayman lazım böyle öğrenemezsin. Genişletmek için tıkla... kaç tane dişli olduğunumu saymam lazım? tam olarak neyi
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.445 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 JraxL dedi: Kaç tane dişli olduğunu mu saymam lazım? Tam olarak neyi. Genişletmek için tıkla... Zinciri çıkart baklaları say 3x9 olarak zincir satılıyor ama bakla sayısı değişiyor. Zincir Zincir www.erdoganlarbisiklet.com
JraxL dedi: Kaç tane dişli olduğunu mu saymam lazım? Tam olarak neyi. Genişletmek için tıkla... Zinciri çıkart baklaları say 3x9 olarak zincir satılıyor ama bakla sayısı değişiyor. Zincir Zincir www.erdoganlarbisiklet.com