4.000-5.000 TL'ye direksiyon seti önerisi

Ygz0717

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba herkese direksiyon seti alacağım ama bütçem 4000-5000 arası bu günlerde de az bir para direksiyon seti için bütçem Rampage V902 ya da rush W900'e yetiyor, sizce ne almalıyım?

Rampage direksiyon seti falan alınmaz. Bütçe arttırın 2 elden G29 falan bakın.

Rampage direksiyon seti falan alınmaz. Bütçe arttırın 2 elden G29 falan bakın.
arttıramam bu kadar maalesef

İkinci el G25, bulabilirseniz g27. ikisini de bulamazsanız DFGT/DF Pro.

İzmir'de G27 ve G25 bulamadım zaten G25 çok eski DFGT buldum ama o da çok eski ve debriyaj yok vites te direksiyona monteli oyle almak istemiyorum debriyalı lazım DFGT de de Force feedback yok galiba.

İkinci el G25, bulabilirseniz g27. ikisini de bulamazsanız DFGT/DF te.

Tekrardan baktım G25 buldum 4750TL'ye debriyajı da varmış Force feedback te var herhalde beni üzermi bu sizce nasıldır şu an seçenekler DFGT(ama debriyaj yok isteksizim) Rampage V902 ve G25(debriyaj var bunu sevdim hem Logitech kalitesi)

Son düzenleme:
@Ygz0717

G25'in fiyatı iyiymiş, en iyi seçenek aralarında. Alın geçin derim.

Elden alabilirim gidip test edeceğim ilk sorunu varsa temiz DFGT düşündüm biraz daha geniş çaplı bakarken Bursa'da G29 var 5bin adam alıp işinden dolayi kullanamamis hinede çok ucuz suanlik G25 givi hedef.

@Ygz0717

Biraz daha düşünüyorum da G25 sizce çok eski degilmi.

@Ygz0717

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-logitech-g25-ve-eklentiler-1181725999/detay ürün bu bu arada.

Biraz daha düşünüyorum da G25 sizce çok eski degil mi?
Bütçenizde bulabileceğiniz en yeni direksiyon V900S/V902 tarzı modeller, onları da almak paranızı çöpe atmakla aynı şey.

Yapacak bir şey yok kısacası, G29 bile 10 yılı doldurdu.

Bütçenizde bulabileceğiniz en yeni direksiyon V900S/V902 tarzı modeller, onları da almak paranızı çöpe atmakla aynı şey.

Herkes öyle diyor Rampage hakkında kafam karıştı o yuzden DFGT veya G25 alacağım o zaman eski olması arıza yapmadıgı surece fark etmez ya gozumde şu an evde kartondan yapılan maouse lil set kullanıyorum o yuzden. Dddd.

Hocam siz olsanız DFGT mi alırsınız G25 mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…