Merhaba herkese direksiyon seti alacağım ama bütçem 4000-5000 arası bu günlerde de az bir para direksiyon seti için bütçem Rampage V902 ya da rush W900'e yetiyor, sizce ne almalıyım?
İzmir'de G27 ve G25 bulamadım zaten G25 çok eski DFGT buldum ama o da çok eski ve debriyaj yok vites te direksiyona monteli oyle almak istemiyorum debriyalı lazım DFGT de de Force feedback yok galiba.
Tekrardan baktım G25 buldum 4750TL'ye debriyajı da varmış Force feedback te var herhalde beni üzermi bu sizce nasıldır şu an seçenekler DFGT(ama debriyaj yok isteksizim) Rampage V902 ve G25(debriyaj var bunu sevdim hem Logitech kalitesi)
Elden alabilirim gidip test edeceğim ilk sorunu varsa temiz DFGT düşündüm biraz daha geniş çaplı bakarken Bursa'da G29 var 5bin adam alıp işinden dolayi kullanamamis hinede çok ucuz suanlik G25 givi hedef.
Herkes öyle diyor Rampage hakkında kafam karıştı o yuzden DFGT veya G25 alacağım o zaman eski olması arıza yapmadıgı surece fark etmez ya gozumde şu an evde kartondan yapılan maouse lil set kullanıyorum o yuzden. Dddd.