4.000±500 Dolara Sistem Toplama

Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
Arkadaşlar elektrik-elektronik mühendisiyim. 6 yıldır laptop kullanıyorum. Bilgisayar ihtiyacım olmadığı için uzak kaldım yeni gelişmelere ondan dolayı ne toplanması gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. Bu fiyata sadece kasa toplayacağım çevre donanımlar dahil olmayacak.
Genelde oyun oynamıyorum Microsoft Flight Simulator X hariç. Kullandığım çizim ve simülasyon gibi programları çoğu zaman aynı anda kullanmak durumunda kalıyorum. Şuan için USB-Docking Station ile 4 monitör kullanıyorum ve ekran sayımı 6 ya çıkartmak istiyorum. İş istasyonu mu yoksa üst düzey oyun bilgisayarımı toplamak gerekiyor bilemedim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam bütçeyi daha kesin yazsanız. +-500 dolar demek 3000 lira oynama demek.
Hocam bütçeye kesin olarak 4000 dolar diyebiliriz.
Tam olarak bütçeniz nedir?
4000 dolar bütçem.
Eki Görüntüle 342378
Fazla bilgi olmadığından 4000$ olarak yaptım. Kullanılan monitörler ile aynı mı olacak ekleyeceğiniz monitörler? Modeli nedir?
Tavsiye için teşekkürler.
Kullandığım Monitörler AOC I2396V. Daha sonradan ekleyeceğim monitörlerde bu modelden olacak.

Kullandığınız programlar işlemci ağırlıklı bir kullanıma mı sahip, yoksa hızlı bir GPU'ya da ihtiyacınız var mı?
Genel olarak programlarımım işlemci ağırlıklı programlar GPU'ya 3D modelleme gibi programlarda ihtiyacım olacak ama 3D modelleme işim daha az oluyor.
Şuan şöyle bir sıkıntım var. Ekranlarımın ikisi USB üzerinden kullandığım için o ekranlara geçtiğimde LAG oluyor. 6 monitöre geçtiğim zaman hepsini tek bir ekranmış gibi kullanmak istiyorum. Bunu rahat yapabileceğim bir GPU benim için yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…