Bir öğretmen arkadaş için güzel bir notebook önerisine ihtiyacımız var. Birkaç model baktık önerilere açığız. Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Öneri de yapabilirsiniz.
Kullanım amacı: Müzik dinlemek. Ağır olmayan oyunları oynamak (football Manager vb.), Çoğu gündelik işim yazılı hazırlamak ve yazı yazmak ile geçecek. Word ve Excel, film izlemek, internette gezinmek.
İstekler bunlardan ibaret baktığımız modelleri aşağıya bırakıyorum. Önerilerinize açığız. Fiyat ortalaması 4.000- 6000TL arasındadır.
İlk attığınızı Vatan Bilgisayar'da her gittiğimde öndeki ekranı ilgimi çektiği için inceliyorum. Ama her gördüğümde de ısınmış oluyor cihaz. Birkaç yıl sonra ısınma sorunu yaşatabilir.
Microsoft surface pro almıştım, memnunum. Klavye de almayı ihmal etmeyin.
Fiyatına baktım da hiç alınacak hali kalmamış, TL düşünce çok pahalanmış. Ben 4 bine almıştım.
HP Pavilion 15-CX0044NT Intel Core i5 8300H 16GB 1TB + 256GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HP 15-DA2002NT Intel Core i5 10210U 8GB 256GB SSD MX110 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus X509FB-BR127 Intel Core i5 8265U 8GB 512GB SSD MX110 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus X540UB-GO371TR Intel Core i5 8250U 12GB 256GB SSD MX110 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Vermiş olduğum ilk iki linkteki cihazlar, gayet performanslıdır.