Halihazırda RX 570 ekran kartım ve 500 GB HDD'im var.
Onun dışında daha evvel Ryzen 3 1200 AF, 16 GB RAM'li bir sistem kullanıyordum fakat onu sattım ve beyaz bir sistem düzmek ve biraz da Intel kullanmak istiyorum.
Aklımdaki bileşenler:
Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz işlemci.
MSI H410M Pro-E Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart.
Kingston 240GB A400 SSD.
Apacer Panther Rage RGB Gold 8 GB 3200 MHz DDR4 EK. 08G21.GJM Bellek 2X (16 GB).
Corsair CX550F RGB White CP-9020225-EU 550W 80 Plus Bronze RGB Beyaz Full Modüler Power Supply.
Listeye kasa eklemedim, Beyaz ve RGB bir kasa istiyorum bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum bütçeyi aşmayacak şekilde.
Zalman Z3 Iceberg White alabilirim. Yalnız kasanın RGB olmasa bile beyaz olmasını çok istiyorum.
Performax 550 W Hellfire Led Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Performax 550 W Hellfire Led Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
SanDisk 250 GB Ultra 3D SDSSDH3N-250G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
SanDisk 250 GB Ultra 3D SDSSDH3N-250G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Şöyle şimdilik RAM'leri tek slot yapıp fiyatı 3.600'e kadar çektim. Anakart'ı giriş seviye seçiyorum çünkü ilerde parça yükseltmesi artık yapmayacağımı düşünüyorum. Daha önce Ryzen 3 1200 ile B450 almıştım işlemciyi yükseltirim diye ama 1 senedir yükseltmeden sattım bu yüzden pek bu konuda kararlı değilim.
Sistem böyle uygunsa direkt siparişleri gireceğim. Ondan önce İncehesap'ta Gaming Gecesini beklemem gerekir mi ayrıca?
MSI H410M PRO-E Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam anakartınız M.2 SSD takamasınız benim attığımı almak zorundasınız. Gaming Gecesini bekelyebilirsiniz. Güzel ve kaliteli ürünler indirime giriyor ve fiyatı oldukça iyi.
Fakat RAM'ın fiyatı oldukça iyimiş.
Hocam anakartınız M.2 SSD takamasınız benim attığımı almak zorundasınız. Gaming Gecesini bekelyebilirsiniz. Güzel ve kaliteli ürünler indirime giriyor ve fiyatı oldukça iyi.
Fakat RAM'ın fiyatı oldukça iyimiş.
MSI H410M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.