Arkadaşlar yaklaşık 8 aydır Rival 650 kullanıyorum ve şarjı çok hızlı bitiyor her gün şarja takmak zorunda kalıyorum. Onun yerine mouse önerebilir misiniz? Bütçem 4000 TL civarı. Bir de mouse pad önerirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar yaklaşık 8 aydır Rival 650 kullanıyorum ve şarjı çok hızlı bitiyor her gün şarja takmak zorunda kalıyorum. Onun yerine mouse önerebilir misiniz? Bütçem 4000 TL civarı. Bir de mouse pad önerirseniz çok sevinirim.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Premium gaming mousepad. Elite Cordura Kumaş yüzeyi ile üstün hassasiyet sağlar. Doğal Vietnam kauçuğu ile E-spor ve profesyonel oyunlar için ideal seçim!
Hocam profesyonel Fortnite oyuncusuyum bu aralar oynamıyorum ama günde 4-5 saat CS2 oynuyorum 2 hafta rahat gidiyor şarjıda 1-2 saate full oluyor şarj konusunda hiçbir sıkıntı çekmezsin rahat ol.