Arkadaşlar 4.000 TL param var. Genelde Zula, CS:GO tarzı FPS oyunları oynarım. Single Player tarzı hikayeli oyunları severim. FPS değerleri benim için önemli, mümkün mü PC toplamak bu paraya?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Bu sistemi alıp yanına da 600 TL'lik 75 Hz monitör alırsın geriye 400 TL kalır onlarada ekipman dizersin ama bu PC'de Zula oynamanı tavsiye etmem daha güzel oyunlar var.
Arkadaşın attığı PC çok kötü. Kasa, PSU, anakart iyi değil. Alma. @DeriyamBaba Komik olan ne? 3228 TL'ye RX580 sistem önerdim, sen geldin 3000 liraya kıytırık PC önerdin. Sence komik olan ben mi sen mi? RX570 ITX koyup PSU olarak da 400W zar zor yetecek TX marka PSU, anlıyorum...
Anakart desen A320, kasa desen ucuz, basit bir kasa.
Öneriniz nedir,bekleyeyim mi?Allah'ın izni ile virüs biterse çoğu mağaza büyük indirimler yapacakmış diye biliyorum,yanlış anlamayın derdim bu değil hocam ama beklemek daha mı iyi şuan için yoksa tam sırası mı?Bir çok yerde indirim var şuan içinde.
Arkadaşın attığı PC çok kötü. Kasa, PSU, anakart iyi değil. Alma. @DeriyamBaba Komik olan ne? 3228 TL'ye RX580 sistem önerdim, sen geldin 3000 liraya kıytırık PC önerdin. Sence komik olan ben mi sen mi? RX570 ITX koyup PSU olarak da 400W zar zor yetecek TX marka PSU, anlıyorum...
Anakart desen A320, kasa desen ucuz, basit bir kasa.
LG 22MK400H 21.5" 1ms 75Hz (HDMI+Analog) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!