4.000 TL IPS ve minimum 140 Hz gaming monitör önerisi

M.Yzr

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO Z690-A WiFi / i5-12600K / ASUS TUF Gaming RTX 4070 OC / Crucial Pro RAM 32 GB (2x16) / Crucial P3 Plus 1TB M.2 / Kingston NV2 500GB / Thermalright Frozen Prism 240 Black ARGB / LG Ultragear 27GR83Q-B 27 / DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB E-ATX.
Meslek
Avukat
Dostlar merhaba, başlıkta yazdığım gibi en fazla 4.000 TL bütçe ile minimum 140 Hz IPS panel Gaming monitör almak istiyorum. 23-24 inç boyut uygundur. Bütçe çapında önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe çıkartsa Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Dostlar merhaba, başlıkta yazdığım gibi en fazla 4.000 TL bütçe ile minimum 140 Hz IPS panel Gaming monitör almak istiyorum. 23-24 inç boyut uygundur. Bütçe çapında önerilerinizi bekliyorum.
Reis 4000 tl'nin altında ve ben LG olanı dun aksam siparis ettim.

Reis 4000 tl'nin altında ve ben LG olanı dun aksam siparis ettim.
Aşağıdaki linkte 3.299 TL'ye satılıyor. Yorumlarını da okudum F/P olarak gayet iyi deniyor genel olarak. Daha iyi bir seçenek bulamazsam bunu alacağım muhtemelen hocam. Tavsiye için teşekkürler.

Size de teşekkürler hocam. İlk önce siz önermişsiniz yeni fark ettim. LG olan ürünü satın alacağım muhtemelen.

Son düzenleme:
Konuyla alakasız olucak ama başka bir şekilde size ulaşamadım mecburen buradan yazmam gerekiyor. Razer Blackshark v2 pro 2023 modeli için yardımcı olur musunuz başka bi konuda bilgili olduğunuzu görmüştüm.

Konuyla alakasız olucak ama başka bir şekilde size ulaşamadım mecburen buradan yazmam gerekiyor. Razer Blackshark v2 pro 2023 modeli için yardımcı olur musunuz başka bi konuda bilgili olduğunuzu görmüştüm.

Konu nedir hocam, yardımcı olmaya çalışayım.

Konu nedir hocam, yardımcı olmaya çalışayım.
sesler telefon kulaklığı gibi geliyor kısacası. Bildiğim araştırdığım herşeyi denedim iade etmek istemiyorum kalitesinin farkındayım ama kullanamıyorum özetle Valorant oynuyorum silah sesleri çıplak geliyor yarım saat bile katlanamıyorum.

Sesler telefon kulaklığı gibi geliyor kısacası. Bildiğim araştırdığım her şeyi denedim iade etmek istemiyorum kalitesinin farkındayım ama kullanamıyorum özetle Valorant oynuyorum silah sesleri çıplak geliyor yarım saat bile katlanamıyorum.

Hocam ya kullandığınız kulaklıkta ya da kulaklığın bağlı olduğu sistemde bir problem vardır diye düşünüyorum.
Söylediğiniz gibi bir problemi ben hiç yaşamadım. Hem ses kalitesi hem de mikrofon kalitesi gerçekten çok iyi. Özellikle mikrofon kalitesi ses kalitesinden daha önde bence.
Farklı bir sistemde de kulaklığı test etmişsinizdir ve problem devam ediyordur diye tahmin ediyorum.
Her şeyi deneyip çözemediyseniz iade etmeden önce bence değişim talebinde bulunabilirsiniz. Tabii karar sizin.

Başka bir bilgisayarda henüz deneyemedim ama sistemimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum diğer kulaklığım astro a50 gen4 onda hiç sorun yaşamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00