Merhaba arkadaşlar. Bir kaç araştırma sonrası bakabildiğim kadarıyla bu fiyata bulabildiğim sistem şu anlık budur. Bunun dışında önerebileceğiniz sistem var mı?
Sistemde sadece HDD yok fakat arşiv tutmuyorum. O yüzden en kötü SSD değişir onun dışında Monster ürün olarak nasıldır? Beni kaç yıl götürür?
fikirlerinizi bekliyorum.
Onun yerine Dell Inspiron 7567 öneririm, öğretmenim onun IPS Ekranlı modelini aldı kullanıyor hiçbir sorunu yaşamadığını ve fazla ısınma sorununun olmadığı söyledi, alabilirsin yani.
Bak dostum, O model laptopta 2 tane Monitör çeşitlisi var biri IPS Panel, diğeri ise TN Panel. Laptoplar için IPS Panel daha iyidir, TN Panel'i tercih etmek sağlıklı bir karar değildir.
Hocam şimdi hazır denkleştirmek için fırsat bulmuşken böyle bir şey almayı planlıyorum, aynı özelliklere sahip Asus veya Msi markalarda fiyatlar daha yuksek oluyor. Belirttiğiniz modelin testlerine bakıp değerlendireceğim. Çok teşekkür ederim farkını belirtmeniz hoş oldu.
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç araştırma sonrası bakabildiğim kadarıyla bu fiyata bulabildiğim sistem şu anlık budur. Bunun dışında önerebileceğiniz sistem var mı?
Sistemde sadece HDD yok fakat arşiv tutmuyorum. O yüzden en kötü SSD değişir onun dışında Monster ürün olarak nasıldır? Beni kaç yıl götürür?
fikirlerinizi bekliyorum.