Sibel Kaya
Centipat
Daha fazla
Selam. Gittigidiyor üzerinde olan sistem aşırı pahalı. Burada arkadaşlar size en iyi hazır toplanmış sistem için yardımcı olurlar. Tam bütçenizi belirtirseniz çok iyi olur. Belirlediğiniz bütçeye ekipman ve monitör de dahil mi?
Hazır olmak zorunda değilse şunlara bakabilirsiniz:
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com Gigabyte B450m S2h Amd B450 Soket Am4 Ddr4 3600(O.C.)mhz Matx Anakart Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gigabyte B450m S2h Amd B450 Soket Am4 Ddr4 3600(O.C.)mhz Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11.com
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Bellek (RAM) modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Kingston 480GB A400 Okuma 500MB-Yazma 450MB SATA SSD (SSA400S37/480G)
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplamawww.sinerji.gen.tr Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GP-650B ITOPYA'da.www.itopya.com Gigabyte Aorus M2 Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Gigabyte Aorus M2 Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Sharkoon Rush Er2 Kırmızı Mikrofonlu Gaming Kulaklık Fiyatı
Sharkoon Rush Er2 Kırmızı Mikrofonlu Gaming Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
PSU olarak özellikle yüksek ve kaliteli bir şey kullandım.
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi olur? Oyun için oğluma alacağım. Kendisi seçmiş bunları, size sormak istedim.
Toplama Bilgisayar Masaüstü (Desktop) Bilgisayar Fiyatları - Masaüstü PC - GittiGidiyor
Toplama Bilgisayar Masaüstü (Desktop) Bilgisayar fiyatları en uygun seçeneklerle GittiGidiyor'da! Masaüstü (Desktop) Bilgisayar modelleri ve markaları yüzlerce seçenekle sizleri bekliyor.www.gittigidiyor.com
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD 21.5" Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
AMD Ryzen 5 2600 3.5GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD, 21.5" 75Hz Monitör Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ben kendiniz yapabilirsiniz diye düşündüm ama toplu alternatif paylaşayım:
Eki Görüntüle 521020
Eki Görüntüle 521021
Klavye Trust Avonn, mouse olarak Aorus M.2 kulaklık olarak elinizde bir şey vardır diye düşünüyorum onu kullanabilirsiniz.
Ek olarak internet için kablolu bağlantı yapmanız gerek bunu belirteyim.