4.000 TL monitör önerisi

cddbaran

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selam böyle bir monitör buldum link
bu sisteme göre alacağım monitör önerisi var mı 3 4 k ortalama ne alabilirim başka?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında o karta 2K monitör yakışır. Fakat bütçe olmadığı için mümkün değil.
Baktığınız LG, bütçesinde parasını hak eden ve epey satmış bir model. Ben LG'nin renk kalitesine çok alışık olmadığım için bu monitörü ilk gördüğümde garipsemiştim fakat kötü bir yanı bulunmamaktadır.
Daha güncel monitör olarak Dell (bütçe varsa) tercih edilebilir.

Hocam merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim şimdiden . Hala karar vermiş değilim LG galiba sadece mağazada olduğu için webten alınmıyor onu alamayacağım dell ve diğer monitöre baktım bildiğim bir marka değil siz daha iyi biliyorsunuzdur sizde dell mi yoksa iiyama mı alayım hangisi daha iyi hangisine değer ?

dell ve diğer monitöre baktım bildiğim bir marka değil siz daha iyi biliyorsunuzdur sizde dell mi yoksa iiyama mı alayım hangisi daha iyi hangisine değer ?
İkisi de dünyanın en önde gelen monitör markalarıdır ancak İiyama dünya çapında daha az bilinen marka çünkü daha öncelerde geniş pazara açılma hedefi yoktu. Bu markayı bilenler de premium sınıf monitör markası olarak bilir.

Fakat monitör alırken markaya değil modele bakılır. Model olarak da önerdiğim G2470HSU-B1 daha kaliteli.

1 ay önce arkadaşın önerdiği dell monitorün 27 inch olan modelini aldım. Bu fiyat bandında en iyisi. Film, oyun deneyimlerim harika, sanki oyunlar yeni bir grafik güncellemesi almış gibi geldi. Tavsiye ederim

uzun yıllar idare hocam mı acaba? ghosting fln var yazmışlar iiyama için bilginiz bulunmakta mı?

pivot ve yukselı ayarlaması olmadığı için bır tık dell'e kaydı aklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…