O Oxeen Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #11 TheMagicalGaylord dedi: Hocam evet biraz düşük ben Nvidia denetim masasından artırarak çözdüm işi. Genişletmek için tıkla... 10 bit moduna alıp denediniz mi renkler iyi midir peki? Sipariş verdim ama sırf 10 bit olduğu için umarım beklentimi karşılar.
TheMagicalGaylord dedi: Hocam evet biraz düşük ben Nvidia denetim masasından artırarak çözdüm işi. Genişletmek için tıkla... 10 bit moduna alıp denediniz mi renkler iyi midir peki? Sipariş verdim ama sırf 10 bit olduğu için umarım beklentimi karşılar.
T TheMagicalGaylord Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 566 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #12 Oxeen dedi: 10 bit moduna alıp denediniz mi renkler iyi midir peki? Sipariş verdim ama sırf 10 bit olduğu için umarım beklentimi karşılar. Genişletmek için tıkla... 10 bit çok iyi hiçbir sıkıntısı yok 4 gündür öyle kullanıyorum.
Oxeen dedi: 10 bit moduna alıp denediniz mi renkler iyi midir peki? Sipariş verdim ama sırf 10 bit olduğu için umarım beklentimi karşılar. Genişletmek için tıkla... 10 bit çok iyi hiçbir sıkıntısı yok 4 gündür öyle kullanıyorum.