4.000-5.000 TL'ye şu an alınacak en iyi sistemi arıyorum. Adobe programlarını rahatça kaldırması lazım. Bir de 4.000 TL'ye laptop mu alsam yoksa masaüstü mü? CS:GO, Valorant, LoL, GTA V vb. oyunları oynatması lazım( gta olmasada olur zaten arada sırada oyun oynuyorum.) ve taşınabilir olması biraz daha iyi olur benim için. Cevapları bekliyorum.
4.000-5.000 TL'ye şu an alınacak en iyi sistemi arıyorum. Adobe programlarını rahatça kaldırması lazım. Bir de 4.000 TL'ye laptop mu alsam yoksa masaüstü mü? CS:GO, Valorant, LoL, GTA V vb. oyunları oynatması lazım ve taşınabilir olması biraz daha iyi olur benim için. Cevapları bekliyorum.
Sistem öneremem fakat kesin söyleyebileceğim tek bir şey var ki (yakın zamanda buna benzer bir konu açtığımda aldığım cevaplara dayanarak) O bütçe ile masaüstü alman daha sağlıklı olacaktır.
NOVA-1650 oyuncu bilgisayarı İntel i5 10400f ve Asus gtx 1650 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Bugün 5000TL sistem önerisi yaptığım 3. konu olabilir. SSD kötü biraz onun dışında ilerleyen zamanlarda RAM'i 16 yaparsanız gayet güzel olabilir.
Laptop olarak masaüstüne göre performans açısından daha kötü olur. Önerebileceğim modeller.
Acer Aspire 3 A315-42 NX.HF9EY.007 Ryzen 7 3700U 8 GB 512 GB SSD RX Vega 10 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo IdeaPad 3 81W1005QTX Ryzen 7 3700U 8 GB 512 GB SSD Vega 10 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus D515DA-BR027T Ryzen 5 3500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.