4.000 TL RX 5700 XT 2. el önerisi

KopruluEren

Decapat
Daha fazla  
RX 5700 XT almayı düşünüyorum ama hiç 2. el almadım. Hiçbir bilgim yok sizlere sormak istiyorum. Bir tane buldum.
Linkini bıraktım buraya. İşlemcimi 5 3. nesil darboğaz oluşacak biliyorum fakat ekran kartının hızını biraz düşürüp oynayabilirim bütçem olmadığı için. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu işlemciye bu ekran kartını almanın hiçbir mantıklı yanı yok.
Hem işlemcin dehşet şekilde darboğaz yapar, hem de RX 5000 serisi kronik sorunlu.
Bence köklü bir değişiklik yapman lazım sistemine. Eğer işlemci değiştirmeyeceksen GTX 1050 Ti veya RX 570 üstü bütün ekran kartları darboğaz yapar.

Hocam işlemciniz nedir bir sisteminizin parçalarını detaylı bir şekilde söyler misin?

Hocam işlemci i5 3. nesil anakart H61FHL RAM 16 GB en kötü sıfır RX 580 2048sp alacağım bunun için sizlere sormak istedim.

Bu işlemciye bu ekran kartını almanın hiçbir mantıklı yanı yok.
Hem işlemcin dehşet şekilde darboğaz yapar, hem de RX 5000 serisi kronik sorunlu.
Bence köklü bir değişiklik yapman lazım sistemine. Eğer işlemci değiştirmeyeceksen GTX 1050 Ti veya RX 570 üstü bütün ekran kartları darboğaz yapar.

Hocam sıfır RX 580 2048sp modeli uyar mı sizce 1 aydır düşünüyorum ama çok bir bilgim yok maalesef.

Hocam işlemci i5 3. nesil anakart H61FHL RAM 16 GB en kötü sıfır RX 580 2048sp alacağım bunun için sizlere sormak istedim.

Hocam sıfır RX 580 2048sp modeli uyar mı sizce 1 aydır düşünüyorum ama çok bir bilgim yok maalesef.
RX 580 gibi 7-8 yıllık bir ekran kartını sıfır alma, boşuna 2 katı fiyat ödemek istiyorsan sen bilirsin.
2. elden rahatlıkla 2000 TL civarına alabilirsin.

RX 5700 XT'nin hiç oluru yok mu yani darboğaz yapsada ileride işlemci alırsam en azından rahat ederim.

Hocam bütçem kesin olarak bu maalesef en fazla 4300 falan.
Hocam hem sorunlu bir ekran kartı hem de işlemcin korkunç seviyede darboğaz yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı