4.000 TL'ye %75 klavye önerisi

arishua

Kilopat
Yer
Türkiye
Son düzenleme:
1: AK870 Plus 3 Bağlantı Modlu Mekanik Klavye RGB- Avocado Switch
2: Darmoshark K8 Mekanik Klavye

Bu klavyeleri bulabildim fakat daha iyi önerileriniz varsa belirtebilirsiniz. Rekabetçi oyunlar oynuyorum bu yüzden gecikmesi düşük olması iyi olur. Özellikle kablosuz ve sessiz olması benim için önemli. Tasarım açısından sade olursa güzel olur. Bütçeyi bir tık belki zorlayabilirim ama çok arttırabileceğimi düşünmüyorum.

Bizzat Darmoshark K8 kullanmış biri olarak o klavye 4000TL etmez diyorum. Bu attığımı alabilirsin.

Hocam bu klavyeyi çok gördüm bazıları övüyordu bazıları ne olduğu belirsiz paraya değmez diyordu o yüzden bilemedim. Sizce genel olarak nasıl bir klavye? Konuda belirtmeyi unutmuşum ama rekabetçi oyunlar da oynuyorum bu arada

Bütçesine göre iyi klavye W75. 75 boyut manyetik klavye pek fazla yok piyasada. 75 boyut olduğu içinde haliyle aynı bütçede daha ufak boyutlu malzeme kalitesi biraz daha iyi klavyeler bulabiliyorsun. Bütçesinin ürünü bana kalırsa kötü bir ürün değil.

@Michael_Kaiser Hocam sizi de klavye konularında çok görüyordum fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

Bütçesine göre iyi klavye W75. 75 boyut manyetik klavye pek fazla yok piyasada. 75 boyut olduğu içinde haliyle aynı bütçede daha ufak boyutlu malzeme kalitesi biraz daha iyi klavyeler bulabiliyorsun. Bütçesinin ürünü bana kalırsa kötü bir ürün değil.
W75 V2 mi yoksa sizin attığınız klavye mi peki?

W75 Milli Yapım Gaming Klavyedir Gelişmiş Özellikleri vardır Snap Tap, makro Actuation Point, Rapid Trigger, DKS, MT, TGL Web üzerinden Kolayca ayarını yapabilirsin ayrıca klavye üzerinde ses kısma açma tuşu vardır 8000 hz ve kabloludur

MCHOSE jet 75 veya mix 87.
Hocam jet 75 her yerde stokta yok olarak gözüküyor.

@ca9an Hocam siz de öneride bulunabilirseniz sevinirim.

Ayrıca manyetik olması şart değil, uzun ömürlü bir şey olmasını istiyorum sesi az olduğu sürece mekanik de alabilirim. Manyetik ve mekanik arasında ne kadar fark var onu bilmiyorum zaten.

Son düzenleme:
Hocam jet 75 her yerde stokta yok olarak gözüküyor.

@ca9an Hocam siz de öneride bulunabilirseniz sevinirim.

Ayrıca manyetik olması şart değil, uzun ömürlü bir şey olmasını istiyorum sesi az olduğu sürece mekanik de alabilirim. Manyetik ve mekanik arasında ne kadar fark var onu bilmiyorum zaten.

Manyetik olarak @GRKM DUMAN hocamın attığını tercih edebilirsiniz. Mekanik olarak 75 şartı kalkarsa aklıma Furycube E68 ve Chilkey ND65 geliyor. 75 şartsa Yunzii YZ75 ya da MCHOSE X75 tercih edilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı