4.000 TL'ye %75 klavye önerisi

Bütçe
Maksimum 4000 TL

Castellona

Kilopat
Arkadaşlar selam, klavyeme aslında karar vermiştim. Aula F75 Ice White switch alacaktım fakat Türkiye'de hiçbir yerde bulamadım. Aula F75, Ajazz AK820 Pro arasında kalmıştım fakat bir sürü klavye önerenler var. Alüminyum al daha iyi olur diyenler var. Açıkçası şu anda red switch kullanıyorum, sesi beni pek cezbetmiyor. Yazılımcı olduğum için tok bir sese sahip yazarken keyif alabileceğim %75 bir klavye istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Selamlar, bu attığınız klavye aralarında en iyisi midir?

Selamlar, bu attığınız klavye aralarında en iyisi midir?

Bayağı bir alternatif var aslında model olarak, ama performans olarak hepsi aynı; sadece ses olarak değişiklik var. Attığım ilk model de alınabilir, sesi hoşunuza gittiyse.

%75 boyutunda güzel alüminyum kasa bir klavye yok; boyutu azaltırım derseniz bunlara bakın derim.

Bayağı bir alternatif var aslında model olarak, ama performans olarak hepsi aynı; sadece ses olarak değişiklik var. Attığım ilk model de alınabilir, sesi hoşunuza gittiyse.

%75 boyutunda güzel alüminyum kasa bir klavye yok; boyutu azaltırım derseniz bunlara bakın derim.

Teşekkür ederim, emeğinize sağlık :)

@muratscd hocam ak870 Plus hakkında pek bilgi bulamadım internet üzerinde. Avocado switch ve görünümü çok sevdim ama 820 Pro mu iyidir yoksa 870 Plus mu? Kalite olarak falan plastik kalitesi hissiyat biliyor musun?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, emeğinize sağlık :)

@muratscd hocam ak870 Plus hakkında pek bilgi bulamadım internet üzerinde. Avocado switch ve görünümü çok sevdim ama 820 Pro mu iyidir yoksa 870 Plus mu? Kalite olarak falan plastik kalitesi hissiyat biliyor musun?

Performans olarak bir fark yok hocam; sadece tasarım ve ses farkı var, iki model de güzel ürün. Ajazz'ın driver tarafı biraz kötü sadece MCHOSE ürünlere göre ama bu büyük bir eksi değil zaten; driver ile pek bir işiniz olmayacaktır. Kasa kalitesi olarak da yeterli diyebilirim. Bende Aula F75 modeli var, üzmüyor kasa kalitesi olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı