muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.737 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 03:14 #21 squertt dedi: Önerileriniz için teşekkürler hocam mousedede yardımcı olmuştunuz ama GX87'nin görünüşünü beğenmedim X75'i alacağım. Hocam istediğim beyaz bu değil siyahını alıp kendim tuşlarını değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Peki siz bilirsiniz hocam.
squertt dedi: Önerileriniz için teşekkürler hocam mousedede yardımcı olmuştunuz ama GX87'nin görünüşünü beğenmedim X75'i alacağım. Hocam istediğim beyaz bu değil siyahını alıp kendim tuşlarını değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Peki siz bilirsiniz hocam.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.273 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 03:20 #22 squertt dedi: Hocam istediğim beyaz bu değil siyahını alıp kendim tuşlarını değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Hangi keycaps setini alacaksınız ?
squertt dedi: Hocam istediğim beyaz bu değil siyahını alıp kendim tuşlarını değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Hangi keycaps setini alacaksınız ?
squertt Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 160 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 03:29 #23 ca9an dedi: Hangi keycaps setini alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam daha araştırmadım ama öneriniz varsa duymak isterim X75le uyumlu beyaz veya gri.
ca9an dedi: Hangi keycaps setini alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam daha araştırmadım ama öneriniz varsa duymak isterim X75le uyumlu beyaz veya gri.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.273 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 04:00 #24 squertt dedi: Hocam daha araştırmadım ama öneriniz varsa duymak isterim X75le uyumlu beyaz veya gri. Genişletmek için tıkla... Keycaps parasını klavyeye yatırmak çok daha mantıklı bence. Keycaps sonradan değiştirilir ama klavye değiştirmek zor.
squertt dedi: Hocam daha araştırmadım ama öneriniz varsa duymak isterim X75le uyumlu beyaz veya gri. Genişletmek için tıkla... Keycaps parasını klavyeye yatırmak çok daha mantıklı bence. Keycaps sonradan değiştirilir ama klavye değiştirmek zor.
squertt Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 160 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 04:38 #25 ca9an dedi: Keycaps parasını klavyeye yatırmak çok daha mantıklı bence. Keycaps sonradan değiştirilir ama klavye değiştirmek zor. Genişletmek için tıkla... Hocam GX87'nin rengini beğenmedim 4500 bandına başka önereciğiniz bir şey varsa onu alayım yoksa X75'i alacağım.
ca9an dedi: Keycaps parasını klavyeye yatırmak çok daha mantıklı bence. Keycaps sonradan değiştirilir ama klavye değiştirmek zor. Genişletmek için tıkla... Hocam GX87'nin rengini beğenmedim 4500 bandına başka önereciğiniz bir şey varsa onu alayım yoksa X75'i alacağım.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.273 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 04:41 #26 squertt dedi: Hocam GX87'nin rengini beğenmedim 4500 bandına başka önereciğiniz bir şey varsa onu alayım yoksa X75'i alacağım. Genişletmek için tıkla... Furycube F75S bakılabilir. Renk kötü diye daha kötü klavye alınmamalı. X75 yerine GX87 alıp, sonradan değiştirmek çok daha mantıklı.
squertt dedi: Hocam GX87'nin rengini beğenmedim 4500 bandına başka önereciğiniz bir şey varsa onu alayım yoksa X75'i alacağım. Genişletmek için tıkla... Furycube F75S bakılabilir. Renk kötü diye daha kötü klavye alınmamalı. X75 yerine GX87 alıp, sonradan değiştirmek çok daha mantıklı.
squertt Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 160 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 05:17 #27 ca9an dedi: Furycube F75s bakılabilir. Renk kötü diye daha kötü klavye alınmamalı. X75 yerine GX87 alıp, sonradan değiştirmek çok daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... MCHOSE GX87 Max %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Black Anodic Oxidation Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A3) bu nasıl hocam
ca9an dedi: Furycube F75s bakılabilir. Renk kötü diye daha kötü klavye alınmamalı. X75 yerine GX87 alıp, sonradan değiştirmek çok daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... MCHOSE GX87 Max %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Black Anodic Oxidation Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A3) bu nasıl hocam