4.000 TL'ye çalışma koltuğu önerisi

Bütçe
4000 TL

Kalım

Hectopat
2025 YKS'ye gireceğim. Malum masa başında uzun saatler geçireceğim. Bu sebeple kaliteli bir sandalye arıyorum. Piyasasını bilmediğim için böyle bir bütçe sundum fakat daha uygun fiyata kaliteli olduğunu olduğunu düşündüğünüz ürünleri de paylaşabilirsiniz.

Bölgenizde IKEA varsa ofis sandalyeleri rahat diye duymuştum. Onun harici bütçenizi az daha arttırıp Hawk'lara bakabilirsiniz.

Sektörün içinden biri olarak internetten satın almanı önermiyorum. Sitelerin komisyonu, kendi kargo firmalarını dayatmaları vs. ile maliyet artıyor ve bu maliyet son kullanıcıya yansıyor. İnternetten fiyatlara bakıp yaşadığın şehirde herhangi bir mağazadan alabilirsin. Suni deri koltuklar fileli koltuklara göre daha çok terletir ve rahatsız eder bu yüzden herhangi bir fileli koltuk satın alabilirsin. Eğer çok kiloluysanız veya daha dayanıklı olsun istiyorsanız krom kaplama ayak tercih edin.

Sektörün içinden biri olarak internetten satın almanı önermiyorum. Sitelerin komisyonu, kendi kargo firmalarını dayatmaları vs. ile maliyet artıyor ve bu maliyet son kullanıcıya yansıyor. İnternetten fiyatlara bakıp yaşadığın şehirde herhangi bir mağazadan alabilirsin. Suni deri koltuklar fileli koltuklara göre daha çok terletir ve rahatsız eder bu yüzden herhangi bir fileli koltuk satın alabilirsin. Eğer çok kiloluysanız veya daha dayanıklı olsun istiyorsanız krom kaplama ayak tercih edin.

Evet koltukları denemesi iyi olur ancak arabası yoksa sandalyeyi taşıyamaz.

Evet koltukları denemesi iyi olur ancak arabası yoksa sandalyeyi taşıyamaz.

Bu nasıl acaba bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı