4.000 TL'ye Curved monitör önerisi

CanT00

Decapat
Daha fazla  
4000TL maksimum bütçem, farkındayım Curved monitörler için çok düşük bir bütçe ama varsa elinize öneri atarsanız sevinirim arkadaşlar.

O fiyata düzgün marka curved yok,

Bunu alın saçma sapan markalara paranızı vermeyin:

bunu buldum sizin için montör konusunda ASUS'tan şaşmamanızı öneririm Casper'a hiç bulaşmayın zaten.
Evet bunu bende görmüştüm VA panel olması büyük sorun olur mu sonuçta asus fazla olucağını sanmam

O fiyata düzgün marka curved yok,

Bunu alın saçma sapan markalara paranızı vermeyin:

https://www.hepsiburada.com/asus-vp...-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RRJ7L
onun yerine bunu almam daha mantıklı olmaz mı bi de dp kablo almak zorunda kalıcam onu alırsam.

VA Panel almayın Ips alma şansınız varken, Benim attığımda Pivot özelliği var sizin için bu önemli değilse Asus IPS olanı alın.
Şimdi fark ettim benim baktığım lg farklıymış bunu almak daha mantıklı.

Ben kullanıyorum Curved olmayan versiyonunu hiçbir sıkıntı yaşamadım.
VA panel miydi?

VA Panel almayın Ips alma şansınız varken, Benim attığımda Pivot özelliği var sizin için bu önemli değilse Asus IPS olanı alın.
Bunu a101 den almak mantıklı olur mu bazı siteler dolandırıcı oluyor biliyorsunuzdur :D

Ben kullanıyorum Curved olmayan versiyonunu hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Curved olmayan dediğin an farklı bir monitör olmuş oldu, farklı monitörlerde de panel ve arka aydınlatma farklılıkları olur, bu da direkt olarak farklı bir monitör olduğu anlamına gelir, yani durum sandığınız kadar basite indirgenmiş bir şey değil, elmanın tadına bakarak armut almak gibi bir şey bu yaptığınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı