4000TL maksimum bütçem, farkındayım Curved monitörler için çok düşük bir bütçe ama varsa elinize öneri atarsanız sevinirim arkadaşlar.
Evet bunu bende görmüştüm VA panel olması büyük sorun olur mu sonuçta asus fazla olucağını sanmambunu buldum sizin için montör konusunda ASUS'tan şaşmamanızı öneririm Casper'a hiç bulaşmayın zaten.
https://www.hepsiburada.com/asus-vp...-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RRJ7LO fiyata düzgün marka curved yok,
Bunu alın saçma sapan markalara paranızı vermeyin:
![]()
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet bunu bende görmüştüm VA panel olması büyük sorun olur mu sonuçta ASUS fazla olacağını sanmam.
VA Panel almayın Ips alma şansınız varken, Benim attığımda Pivot özelliği var sizin için bu önemli değilse Asus IPS olanı alın.Evet bunu bende görmüştüm VA panel olması büyük sorun olur mu sonuçta asus fazla olucağını sanmam
https://www.hepsiburada.com/asus-vp...-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RRJ7L
onun yerine bunu almam daha mantıklı olmaz mı bi de dp kablo almak zorunda kalıcam onu alırsam.
Şimdi fark ettim benim baktığım lg farklıymış bunu almak daha mantıklı.VA Panel almayın Ips alma şansınız varken, Benim attığımda Pivot özelliği var sizin için bu önemli değilse Asus IPS olanı alın.
VA panel miydi?Ben kullanıyorum Curved olmayan versiyonunu hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Bunu a101 den almak mantıklı olur mu bazı siteler dolandırıcı oluyor biliyorsunuzdurVA Panel almayın Ips alma şansınız varken, Benim attığımda Pivot özelliği var sizin için bu önemli değilse Asus IPS olanı alın.
Curved olmayan dediğin an farklı bir monitör olmuş oldu, farklı monitörlerde de panel ve arka aydınlatma farklılıkları olur, bu da direkt olarak farklı bir monitör olduğu anlamına gelir, yani durum sandığınız kadar basite indirgenmiş bir şey değil, elmanın tadına bakarak armut almak gibi bir şey bu yaptığınız.Ben kullanıyorum Curved olmayan versiyonunu hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.