4.000 TL'ye Gaming red switch klavye önerisi

Silentac

Kilopat
Şu anda klavyem bozuldu internetten siparişi bekleyemem hemen bir teknoloji mağazasına gidip alacağım. Zaten değişmeyi düşünüyordum. ASUS ROG ilgimi gerçekten çekiyor internet kafede denemiştim. Şu an kullandığım model Philips spk8614.indirimde diye çok önce almıştım çok ses çıkarıyor mvi switch. Başka öneriniz var mı fiyatı zorlarsam 4.500'a çıkarabilirim.

Belki istemeyebilirsin ama ortalama 1 senedir Ajazz AK820 Pro beyaz gift switch kullanıyorum alacaksan eğer kesinlikle bu fiyatlar da düz red blue switch gibi şeylere bakma paranın karşılığını al Custom gasket tipi kaliteli bilinen klavyeler e göz at AK820 Pro'yu da kesinlikle öneririm bir sorun sıkıntı yaşamadım ayrıca Bluetooth Wireless kablolu kullanma bir de tatlış minik bir ekrana sahip ayrıca ileride canın isterse switch satın alıp değiştirebiliyorsun istersen red switch ya da bir başkası aynı şekilde keycaps te bir değerlendirmeni öneririm.

Belki istemeyebilirsin ama ortalama 1 senedir Ajazz AK820 Pro beyaz gift switch kullanıyorum alacaksan eğer kesinlikle bu fiyatlar da düz red blue switch gibi şeylere bakma paranın karşılığını al Custom gasket tipi kaliteli bilinen klavyeler e göz at AK820 Pro'yu da kesinlikle öneririm bir sorun sıkıntı yaşamadım ayrıca Bluetooth Wireless kablolu kullanma bir de tatlış minik bir ekrana sahip ayrıca ileride canın isterse switch satın alıp değiştirebiliyorsun istersen red switch ya da bir başkası aynı şekilde keycaps te bir değerlendirmeni öneririm.

Klavye konusunda cahilim benim bildiğim hep MSI, ASUS, SteelSeries gibi markalar. Bu yazdığınız markaların farkı nedir? Yani bunlar mı daha iyi?

Klavye konusunda cahilim benim bildiğim hep MSI, ASUS, SteelSeries gibi markalar. Bu yazdığınız markaların farkı nedir? Yani bunlar mı daha iyi?

Bunlar iyi ancak bilmen gereken İngilizce tuş dizilimi olan klavyeler küçük enter tuşu var. Ve tuşları ışık geçirmez karanlıkta oynuyorsan göremezsin. LED var ama genelde süs gibi bunların LED'leri ışıklar tuşa etki etmiyor.

Sen hazır marka bir klavye istiyorsan ama switchleri sökülebilir tuşları ışık geçiren ve Türkçe direk bunu al derim pişman olmazsın çok kaliteli.

Şu an indirimli fiyatı. Bunun büyük modeli var bende harika bir klavye o kadar diyebilirim.

Şu an yeni nesil oyunlar vs uzun ömürlülük açısından Wraith tarzı klavyeler mi daha iyi yoksa herkesin bildiği SteelSeries, ASUS ROG tarzı mı? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Benim altımda yazan arkadaş haklı evet ışıklar tuş altından vurmuyor ama bu göstermiyor anlamına gelmiyor gayet te görünür bunun dışında dediğim gibi keycapsleri ve switchleri değişiyor klavye yi istediğin zaman keyfince değiştirebiliyorsun ve fazlası ile işlevsel İngilizce klavye olayı da seni şaşırtmasın Windows'ta Türkçe Q olarak ayarlıysa nasıl kullanıyorsan alışkanlık varsa aynı şekil devam et bir fark olmuyor bunun dışında ne yalan söyleyeyim zamanında Rampage Logitech SteelSeries'in eski klavyelerini kullandım Lenovo Razer gibi markaları da deneyimledim kesinlikle bu Ajazz'ı alınca klavye kullandığımı fark ettim hele bir de kalın bir mouse pad koydunuz mu alta tuş sesleri ve switch sesi o kadar tatlı ki YouTube'dan inceleyebilirsiniz ama ille de Ajazz alın demiyorum bu tarzda ekranı daha büyük switchleri daha kaliteli ya da boyutu farklı olan tonla marka var onlara da bir göz gezdirin eğer rekabetçi oyunlara kafa çok yoruyorsanız Wraith tarzı markalara yönebilirsiniz sizin için her bir tuş basımında ki gecikme durumu önemli ise bir de bu markalarda korkmayın yazılımları gayet sağlıklı temiz çalışıyor markalar bilindik markalar ise artık eskisi gibi ekipmanlar da çok da kaliteli yapmıyorlar eskisinin üstüne iki üç ufak güncelleme getirip şişik fiyattan satıyorlar umarım yeterli olmuştur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı