4.000 TL'ye kadar fare önerisi

InFlames159

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, kablosuz fare almayı düşünüyorum, ama arada kaldığım şeyler var.
Kablosuz oyuncu faresi alacağım. 2 fare arasında kaldım.
Rampage Zenith Pro 4K
(2200 TL)
VXE R1 Wireless Mouse
(2150 TL) 4K dongle ayrı satılıyor o da 700 TL.

Bunun haricinde önerebileceğiniz fareler var mı? Şu an kullandığım fare Rampage SMX R15 faresi. 5 yıl olmuştur alalı ama artık eskidiği için değiştirmek istiyorum.
En fazla 3000 TL'ye çıkmayı düşünüyorum. E-sporcu değilim Razer deather V3 Pro veya Logitech G PRO X ile karşılaştırmadan bu fiyat bandındaki fareler arasında yorum yapar ve tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Scyrox v8 veyahut v6 modellerini düşünebilirsin fiyatına oranla iyi diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Scyrox v8 veyahut v6 modellerini düşünebilirsin fiyatına oranla iyi diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Peki bu rampageye göre 600 TL fazla vermeye değer mi?

buda seçenek olabilir
Bunu biliyorum ama değecek bir fare değil 3k'ye

Hocam ayrıca daha ucuza satılan güvenilir yerlerde varmış.

Aynı fiyatlarda her renk de v6 da sitede mevcut göz atabilirsiniz.

Hocam ayrıca daha ucuza satılan güvenilir yerlerde varmış.

Aynı fiyatlarda her renk de v6 da sitede mevcut göz atabilirsiniz.
v8 ve v6'nın farkı nedir?

Pek beğenemedim scyrox'u ya. 2700'e değecek bir fareye benzemiyor gibi geldi.

Sadece shape, başka hiçbir farkları yok. Daha açıklayıcı olmak gerekirse tipleri farklı sadece iç kompanent aynı.

Ve emin ol scyrox 2.700 tl ye değicek hatta çok daha pahalı olması gereken bir mouse.

Rakiplerinin fiyatı en düşük 4.500-5.000 tl den başlıyor. (Hem ağırlık, hem sensör, hem mcu vs.)

Mesela şu mouse ile shape ve dongle tipi dışında nerdeyse birebir aynı özelliklere sahip, hatta öyle benzer ki aynı fabrikadan çıkıyorlar :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı