4.000 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000-4000 (artabilir)
Fiyatları da geçen aylardaki seviyeye çekmişler, şu an 300 lira daha ucuz. F/P ürün.
Artan parayla mouse pad yoksa mouse pad alınabilinir.

Bence yukarıda arkadaşın attığı Pulsar Xlite V4 alınabilir. Tabii ergonomik mouse sevip sevmemenize ve tutuşunuza, el ölçülerinize bağlı.

Bence yukarıda arkadaşın attığı Pulsar Xlite V4 alınabilir. Tabii ergonomik mouse sevip sevmemenize ve tutuşunuza, el ölçülerinize bağlı.

Dav3 HyperSpeed alsa bile pişman olmaz 2800TL fiyatı var ama ürün inanılmaz. Solid Build kalitesi. Click'ler mükemmel. Kaplama zaten soft touch Razer kaplama Viper V3 Pro ile aynı. Pwanage Stormbreaker kullanırken bu kadar zevk almadım Dav3 HyperSpeed'den aldığım kadar.

Hocam size zahmet olacak ama atabilir misiniz linkini dav3 dediğiniz fareyi.
Bir de öneriler toplamında sizce hangisi en mantıklısı.

bu arada elim çok büyük bi el değil o yüzden ona göre düşünebiliriz

Bence DAV3 Hyperspeed fiyatına göre harika fare. Bir dönem fiyatı daha da ucuzlamıştı ancak daha yeni fare aldığımdan dolayı almaktan vazgeçmiştim ama fareye ihtiyacım olsaydı kesinlikle tercihlerimden biri olurdu.

Hocam bazı arkadaşlar sağlamlığı konusunda çok tereddütte kalmışlar internetten araştırdığıma göre ama ne düşünüyorsunuz.

Deathaddler V3 Pro'nun daha ufak hali gibi düşün. Boyut olarak çok büyük değil satıcı olarak ben de Nethouse'dan aldım. Profilime bakıp kullandığım fareleri görebilirsin zaten.

Hocam bazı arkadaşlar sağlamlığı konusunda çok tereddütte kalmışlar internetten araştırdığıma göre ama ne düşünüyorsunuz.

Taş gibi fare 5000TL'lik fareler var bunun yanında kağıt gibi kalır.

Son düzenleme:

Son bir kendi içimde istişare yapıp alacağım gibi duruyor hocam çok teşekkürler.

Hocam son bir soru Razer Viper V3 HyperSpeed mi Razer DeathAdder V3 HyperSpeed mi aradaki fark nedir açıkçası ben ergonomik mouse hiç kullanmadım o yüzden Viper daha mı iyi olur diye düşünmedim değil.

Son düzenleme:
Deathaddler V3 HyperSpeed daha mantıklı. Viper V3 kötü değil gene ama herkese gidecek bir ürün de değil. Boyut olarak aşırı büyük olmadığı için her şekilde alışırsınız bana kalırsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkçe bir inceleme izlemek isterseniz bunu izleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…