4.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
4000

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 4000 TL kadar bir bütçem var, yüksek Hz kaliteli bir monitör önerisine ihtiyacım var. (300 falan daha yukarı çıkabilirim duruma göre)
Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24" düşünmüştüm ama ghosting var dendiği için vazgeçtim, tavsiyenize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye aklıma ilk bu geldi hocam fakat bunda da ufak bir ghostling var diye hatırlıyorum

Bu bütçeye aklıma ilk bu geldi hocam fakat bunda da ufak bir ghostling var diye hatırlıyorum
böyle ufak ghostingler ne kadar sorun yaratıyor hocam kullanımda? sürekli oyun oynamıyorum, günlük kullanım ve video izleme, video kurgulama işleri yapıyorum.

Böyle ufak ghostingler ne kadar sorun yaratıyor hocam kullanımda? Sürekli oyun oynamıyorum, günlük kullanım ve video izleme, video kurgulama işleri yapıyorum.

Hocam ben bu monitorun farklı versionunu kullanıyorum 1.5 yıldır oldukça memnunum oyun oynamıyorsanız ghostlingi takmanıza pek gerek yok FPS oyunları için önemli bir olay sadece

Hocam ben bu monitorun farklı versionunu kullanıyorum 1.5 yıldır oldukça memnunum oyun oynamıyorsanız ghostlingi takmanıza pek gerek yok FPS oyunları için önemli bir olay sadece
ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör bende olan bu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı