B babapiro23 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 4000 TL'nin altına kasa arıyorum, markaları MSI veya ASUS olursa daha iyi olur ama diğer markalarda eğer iyiyse olabilir.
4000 TL'nin altına kasa arıyorum, markaları MSI veya ASUS olursa daha iyi olur ama diğer markalarda eğer iyiyse olabilir.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.786 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.698,86 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.698,86 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.001 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 babapiro23 dedi: 4000 TL'nin altına kasa arıyorum, markaları MSI veya ASUS olursa daha iyi olur ama diğer markalarda eğer iyiyse olabilir. Genişletmek için tıkla... Bos kasa diye tahmin ediyorum anakart boyutunuzu soyler misinz bir de ekran kartı boyutunuz nedir sıvı sogutucu takıyor musunuz takıyorsanız kac mm.
babapiro23 dedi: 4000 TL'nin altına kasa arıyorum, markaları MSI veya ASUS olursa daha iyi olur ama diğer markalarda eğer iyiyse olabilir. Genişletmek için tıkla... Bos kasa diye tahmin ediyorum anakart boyutunuzu soyler misinz bir de ekran kartı boyutunuz nedir sıvı sogutucu takıyor musunuz takıyorsanız kac mm.
B babapiro23 Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 Eymenz dedi: Bos kasa diye tahmin ediyorum anakart boyutunuzu soyler misinz bir de ekran kartı boyutunuz nedir sıvı sogutucu takıyor musunuz takıyorsanız kac mm. Genişletmek için tıkla... Derinlik195 mmGenişlik244 mm Eymenz dedi: Bos kasa diye tahmin ediyorum anakart boyutunuzu soyler misinz bir de ekran kartı boyutunuz nedir sıvı sogutucu takıyor musunuz takıyorsanız kac mm. Genişletmek için tıkla... Herhalde boş kasa hocam 4000 TL'ye dolu kasa olur mu ki. Eymenz dedi: Bos kasa diye tahmin ediyorum anakart boyutunuzu soyler misinz bir de ekran kartı boyutunuz nedir sıvı sogutucu takıyor musunuz takıyorsanız kac mm. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu takmıyorum gerek de yok bence. Eymenz dedi: Bos kasa diye tahmin ediyorum anakart boyutunuzu soyler misinz bir de ekran kartı boyutunuz nedir sıvı sogutucu takıyor musunuz takıyorsanız kac mm. Genişletmek için tıkla... 23.2 x 11.6 x 3.6 cm ekran kartı boyutu
Eymenz dedi: Bos kasa diye tahmin ediyorum anakart boyutunuzu soyler misinz bir de ekran kartı boyutunuz nedir sıvı sogutucu takıyor musunuz takıyorsanız kac mm. Genişletmek için tıkla... Derinlik195 mmGenişlik244 mm Eymenz dedi: Bos kasa diye tahmin ediyorum anakart boyutunuzu soyler misinz bir de ekran kartı boyutunuz nedir sıvı sogutucu takıyor musunuz takıyorsanız kac mm. Genişletmek için tıkla... Herhalde boş kasa hocam 4000 TL'ye dolu kasa olur mu ki. Eymenz dedi: Bos kasa diye tahmin ediyorum anakart boyutunuzu soyler misinz bir de ekran kartı boyutunuz nedir sıvı sogutucu takıyor musunuz takıyorsanız kac mm. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu takmıyorum gerek de yok bence. Eymenz dedi: Bos kasa diye tahmin ediyorum anakart boyutunuzu soyler misinz bir de ekran kartı boyutunuz nedir sıvı sogutucu takıyor musunuz takıyorsanız kac mm. Genişletmek için tıkla... 23.2 x 11.6 x 3.6 cm ekran kartı boyutu