elemeNtary
Hectopat
Merhaba arkadaşlar
Şu an ASUS ROG scope TKL kullanıyorum yaklaşık 3 yıl kadar oldu.
Biraz daha ufak 75 ya da 68'lik klavyeye geçmek istiyorum. 60 denedim ama F tuşları ve yön tuşları olmaması canımı çok sıktı yoksa memnundum.
Aklımdaki bazı modelleri aşağıya bırakıyorum bu modeller arasındaki tercihler ya da farklı önerileriniz varsa destek rica ederim.
1 - MCHOSE JET75 bunu bayağı beğendim ama bu da kendi içerisinde birkaç modele sahip okuduğum kadarıyla en iyisi buymuş Kailh god Switch varmış.
MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye
2- MCHOSE Ace68 bu da yine birkaç modeli olan bir model bunu da beğendim.
MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
3- MADLIONS MAD68 HE bunda da 3 farklı Switch var detaylarını bilmiyorum. Kimisi kronik sorunlu vs. demiş kimisi çok iyi demiş.
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
4- Wraith W75 bu modelde tartışılan bir klavye seveni de gömeni de çok fazla. Bu en fazla bütçem olacak diğerlerine göre.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]
Şu an ASUS ROG scope TKL kullanıyorum yaklaşık 3 yıl kadar oldu.
Biraz daha ufak 75 ya da 68'lik klavyeye geçmek istiyorum. 60 denedim ama F tuşları ve yön tuşları olmaması canımı çok sıktı yoksa memnundum.
Aklımdaki bazı modelleri aşağıya bırakıyorum bu modeller arasındaki tercihler ya da farklı önerileriniz varsa destek rica ederim.
1 - MCHOSE JET75 bunu bayağı beğendim ama bu da kendi içerisinde birkaç modele sahip okuduğum kadarıyla en iyisi buymuş Kailh god Switch varmış.
MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye
2- MCHOSE Ace68 bu da yine birkaç modeli olan bir model bunu da beğendim.
MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
3- MADLIONS MAD68 HE bunda da 3 farklı Switch var detaylarını bilmiyorum. Kimisi kronik sorunlu vs. demiş kimisi çok iyi demiş.
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
4- Wraith W75 bu modelde tartışılan bir klavye seveni de gömeni de çok fazla. Bu en fazla bütçem olacak diğerlerine göre.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]