4.000 TL'ye Klavye öneri

Bütçe
4000 TL

elemeNtary

Hectopat
Merhaba arkadaşlar

Şu an ASUS ROG scope TKL kullanıyorum yaklaşık 3 yıl kadar oldu.

Biraz daha ufak 75 ya da 68'lik klavyeye geçmek istiyorum. 60 denedim ama F tuşları ve yön tuşları olmaması canımı çok sıktı yoksa memnundum.

Aklımdaki bazı modelleri aşağıya bırakıyorum bu modeller arasındaki tercihler ya da farklı önerileriniz varsa destek rica ederim.

1 - MCHOSE JET75 bunu bayağı beğendim ama bu da kendi içerisinde birkaç modele sahip okuduğum kadarıyla en iyisi buymuş Kailh god Switch varmış.

MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye
2- MCHOSE Ace68 bu da yine birkaç modeli olan bir model bunu da beğendim.

MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
3- MADLIONS MAD68 HE bunda da 3 farklı Switch var detaylarını bilmiyorum. Kimisi kronik sorunlu vs. demiş kimisi çok iyi demiş.

FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
4- Wraith W75 bu modelde tartışılan bir klavye seveni de gömeni de çok fazla. Bu en fazla bütçem olacak diğerlerine göre.

Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]

Anlık olarak MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye

Kullanıyorum.
Aşırı memnunum. Gösterdiklerin arasında açık ara bunu tercih ederim.

Ne zamandan beri kullanıyorsun hocam yaşadığın bir sorun vs. oldu mu? Ayar yapması vs nasıl kolay mı? Genelde FPS oynuyorum CS2 ağırlıklı bir tık yüksek elo diyebilirim şu anki klavyem arada bir basmamaya başladı. Daha önce manyetik klavye hiç kullanmadım ayrıca.

Ne zamandan beri kullanıyorsun hocam yaşadığın bir sorun vs. oldu mu? Ayar yapması vs nasıl kolay mı? Genelde FPS oynuyorum CS2 ağırlıklı bir tık yüksek elo diyebilirim şu anki klavyem arada bir basmamaya başladı. Daha önce manyetik klavye hiç kullanmadım ayrıca.
Özellikle CS gibi oyunlar için gayet iyi bir klavye. Hiçbir sorun yaşamadım. 11 eylülde aldım. Ayar yapması vb uygulaması sayesinde aşırı kolay ve detaylı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı